19 april 2024

Gratis Battlefield 1 Premium voor alle platformen

Battlefield 1 Premium Pass is sinds gisteravond gratis voor Playstation 4, Xbox One en Windows PC via Origin. Je kunt de Pass gratis toevoegen aan jouw EA account tot 18 september. Vervolgens blijft jouw account Premium.

Waarschijnlijk ben je nog volop bezig met de Battlefield V Open Beta. Deze zal na vandaag niet meer speelbaar zijn. Tot november zullen Battlefield Spelers zich nog even zoet moeten houden met voorgaande games uit de franchise. Om er voor te zorgen dat spelers zich niet al te veel vervelen tot aan de release van Battlefield V hebben DICE en EA de Premium Pass van Battlefield 1 gratis ter beschikking gesteld.


Je hebt de basis game nodig om gebruik te maken van de Premium Pass. De Premium Pass geeft jou toegang tot alle DLC van Battlefield 1. Deze bestaan uit nieuwe maps, wapens en voertuigen. Je kunt de Pas maar tot 18 september verzilveren, maar de content blijft voor altijd actief.
Ga jij gebruik maken van deze Battlefield 1 Premium Pass, of speel je liever een andere game totdat deel vijf verschijnt? Het is niet de eerste keer dat DICE en EA gratis DLC en Premium content aanbieden voor een oudere Battlefield game. Een tijdje geleden werden DLC van Battlefield 4 al gratis aangeboden en ook vóór de release van Battlefield 1 werden er iedere week gratis DLC weggegeven voor Battlefield 4.
Battlefield V zal geen betaalde DLC bevatten en ook geen Season Pass of Premium Pass aanbieden. De game zal na aanschaf alle DLC gratis ter beschikking stellen. Je kunt echter wel in-game aankopen doen om jouw personage in multiplayer en Battle Royale te voorzien van cosmetische aanpassingen.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →