THQ Nordic mag nog geen Kingdoms of Amular Remaster maken

Niet lang geleden nam THQ Nordic de rechten over van de Kingdoms of Amular IP. De bedrijf achter de franchise zat al enige tijd op een wankelende poot en kon niet vooruit met de franchise. THQ zag enigszins potentie in deze franchise, maar mag er nog niet mee aan de slag.

Waarom mag THQ Nordic nog niet aan de slag met een remaster van bijvoorbeeld Kingdoms of Amular: Reckoning? De game scoorde hoog in de franchise en velen fans zien de game terugkeren naar de huidige generatie. Het blijkt namelijk zo te zijn dat EA  nog altijd de publiceer rechten van deze franchise in handen heeft. THQ Nordic zou bij wijzen van spreken op dit moment een meesterwerk van een remaster in elkaar knutselen, maar als EA deze niet wilt uitgeven, houdt het al snel op.
THQ Nordic heeft verder niet vermeld wat hun precieze relatie is met EA, maar vermeld wel dat ze pas stappen gaan ondernemen met de franchise als ze zich er volledig mee vertrouwd voelen. Dit is onlangs bekend geworden in een interview met Eurogamer.

“At this stage we ‘only’ acquired the intellectual property,” meldt de THQ Nordic woordvoerder. “Given our track record, we know what the burning questions (remaster, remake, port to current-gen systems etc.) are, but we decided to not answer those specifically as we tend to put our heads together first and then do our homework, and only start to talk about anything once we feel confident and very familiar with the franchise.”

Zie jij graag een remaster verschijnen van Kingsoms of Amular: Reckoning? Indien de game inderdaad zal gaan verschijnen. Wie hoop jij dan dat de game uitgeeft? EA, of THQ Nordic?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation