Shadow of the Tomb Raider nu te spelen voor pre-orders

Shadow of the Tomb Raider zal over twee dagen, op 14 september uitkomen. Voor gamers die de Digital Deluxe of Croft versie als pre-order gekocht hebben, krijgen vandaag al volledige toegang tot de game.

De Digitale versies van Shadow of the Tomb Raider staan nu klaar in de Xbox Store, PlayStation Store en op Steam. Voor de consoles kost de standaard versie €69,99, de Digital Deluxe Edition €79,99 en de Croft Edition €99,99. Voor Steam zullen alle drie de versies een tientje goedkoper zijn. De console versies zijn uiteraard Xbox One X en PS4 Pro enhanced met 4K en HDR ondersteuning.

De Digital Deluxe editie bevat naast de game:

Xbox One:

 • Xbox Live-avataroutfit
 • Extra Skills boosterpack
 • Extra wapen en outfit
 • Soundtrack

PlayStation 4:

 • PS4 thema (bij pre-order)
 • Extra Skills boosterpack
 • Extra wapen en outfit
 • Soundtrack

Steam:

 • Exclusieve Steam Wallpaper
 • Extra Skills boosterPack
 • Extra weapon en outfit
 • Soundtrack

De Croft editie van Shadow of the Tomb Raider is naast deze extra’s nog voorzien van de Season Pass en drie extra wapens en outfits.
lara art digital deluxe
Shadow of the Tomb Raider is de derde en afsluitende titel in deze Tomb Raider prequel/reboot serie. De eerdere games in deze serie zijn Tomb Raider uit 2013, en Rise of the Tomb Raider uit 2015. Oorspronkelijk kwam de eerste game uit deze serie uit voor PC, Xbox 360 en PS3. Het jaar erna kwam de Tomb Raider Definitive Edition uit voor Xbox One en PlayStation 4. Deze versie bevat alle DLC en sterk verbeterde graphics.
De eerste Tomb Raider zag het levenslicht in 1996 voor Sega Saturn. De release voor DOS en de eerste PlayStation volgde een maand later. De originele game kreeg zeven sequels, drie Game Boy (advance) spin-offs, en een remake in 2007. Inclusief de top-down en mobile games bestaat de serie ondertussen uit 19 games. Ook zijn er drie films en vier attracties gebaseerd op de franchise.
Wat is jouw favoriete Tomb Raider game?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation