2 december 2023

Gerucht: Super Smash Switch bundle

Enkele weken geleden ging er al een leak voor een Super Smash Bros. Nintendo Switch bundle viral. Of deze echt is moet nog duidelijk worden. Daar lijkt het nu echter een stuk meer op. 
De mogelijke leak werd vorige maand aan de hand van een foto getoond. De foto liet een doos van de Super Smash Bros. bundle zien. Volgens de uploader kwam de foto van een Franse retailer. Fans waren sceptisch over de bundel.
Met recente beelden van de Pokemon: Let’s go, Pikachu and Eevee bundels lijkt de boel een stuk dichter bij de realiteit. Nintendo kondigde een console bundle voor de aankomende Pokemon games aan met artword op de console en natuurlijk de switch dock. Ook hier kregen we de doos van de bundle te zien.
Met een oplettende blik zul je in de gaten houden dat de art cover van de doos veel lijkt op de uitgelekte Super Smash Bros. Ultimate Switch bundle. Door naar de linker hoek te kijken zal opvallen dat er gebruik wordt gemaakt van een waarschuwing voor spelers die ons laat weten dat een subscription voor de aankomende Nintendo Switch online service nodig is.
Super Smash bundle
Dat blijkt op de doos van de Super Smash Bros. bundle het zelfde verhaal te zijn.
Ook op de Super Smash Bros. bundle bevind zich in de linker hoek een waarschuwing over de online service. Mocht het zo zijn dat de uitgelekte afbeelding toch nep is, dan is dit misschien wel een van de meest geluk hebbende leaks tot nu toe. Hoewel het er natuurlijk toch sterk op lijkt dat we misschien toch wel een Nintendo Switch bundle mogen verwachten.
Een aankondiging van Nintendo laat nog op zich wachten en Super Smash Bros. Ultimate verschijnt dan ook pas in december. Ook het verhaal rondom de online service is nog niet helemaal duidelijk.