26 mei 2024

Nieuwe datum voor de Nintendo Direct

https://youtu.be/SZwfP7XlGFY

Aanstaande vrijdag zal de eerder afgelaste Nintendo Direct plaats vinden. De uitzending zal om 00.00 starten en zal ongeveer 35 minuten in beslag nemen. Verwacht wordt dat we meer gaan zien omtrent de nieuwe online service van Nintendo.

Naast dat we waarschijnlijk informatie om de Nintendo Switch Online, kunnen we ook wat verwachten omtrent de aankomende games. Met name Nintendo Smash Bros Ultimate zagen we regelmatig terug komen tijdens een Nintendo Direct. Wellicht krijgen we weer een nieuwe fighter aankondiging voor de game. Wellicht zien we nog meer nieuwe teasers voor de games die dit jaar allemaal gaan uitkomen op de Nintendo Switch.
Sinds dat de vorige Nintendo Direct werd afgelast vanwege de heftige aardbeving in de stad Hokkaido, Japan. In de tussen tijd zijn er wel een aantal dingen voor de Nintendo Switch bekend geworden. Echter heeft dit geen invloed gehad op de tijdsduur van de komende Nintendo Direct.
Wat hopen jullie te zien tijdens deze Nintendo Direct? Laat het ons weten in de reacties hieronder.