29 mei 2024

Forza Horizon 4 update, alle nieuwtjes voor de release

Er zijn verschillende nieuwtjes betreffende de release van Forza Horizon 4. Hieronder zullen we ze even met jullie doornemen. Ook willen we van de kans gebruik maken om nogmaals de verschillende versies te vergelijken.

Het belangrijkste nieuws als eerste, Microsoft heeft op de Forza website aangegeven dat Forza Horizon 4 nu gold is. De game is dus klaar en gaat de productie in. Op dinsdag 2 oktober staat de game in de schappen en Microsoft Store. Voor kopers van de Ultimate Edition is dit 4 dagen eerder, op 28 september.
Zoals gisteren gemeld is, is er nu ook een demo van de game beschikbaar voor Windows 10 en Xbox One. De demo is hier te vinden. Deze demo bevat meerdere races, waaronder de race die tijdens de E3 te zien was. Ook is een deel van de map vrij op te verkennen. Volgens spelers heeft de demo tegen een uur aan gameplay te bieden.

De geweldige nieuwe reclame:

Eerder was al aangekondigd dat er voor Ultimate Edition pre-orders vanaf de eerste dag een extra car pack van 10 auto’s beschikbaar zal zijn. Nu is bekend geworden dat het thema van de pack Best of Bond zal zijn. Zoals de naam al aangeeft, zitten hier tien auto’s in geïnspireerd door de James Bond films. De Aston Martin DB5, Aston Martin V8, BMW Z8 en zelfs het lelijke eendje (of geitje voor onze zuiderburen) van Citroën zijn hier enkele voorbeelden van. De volledige lijst vind je onderaan dit bericht. Deze carpack is beschikbaar voor eigenaren van de Ultimate Edition, maar kan ook los worden aangeschaft.
Forza Horizon 4 Autumn Drive
Wat krijg je bij de drie versies van Forza Horizon 4? Bij de standaard versie mag je als extraatje de Formula Drift carpack downloaden. Deze Formula Drift pack is ook in Forza Motorsport 7 te gebruiken. Voor eigenaars van de Deluxe Edition is ook de Car Pass beschikbaar. Met de Car Pass krijg je 21 weken lang elke week twee nieuwe auto’s. In totaal is dat dus 42 extra wagens. De Ultimate Edition bevat daarnaast nog de VIP Pass voor dubbele race uitbetalingen, drie extra auto’s, wekelijkse beloningen en meerdere in-game items. Ook zijn de twee komende uitbreidingen kosteloos beschikbaar als ze uitkomen. De prijs hiervan is normaal €19,99 per stuk.

De Best of Bond Car Pack bevat de volgende wagens:

  • 1964 Aston Martin DB5
  • 1969 Aston Martin DBS
  • 1974 AMC Hornet X Hatchback
  • 1977 Lotus Esprit S1
  • 1981 Citroën 2CV6
  • 1986 Aston Martin V8
  • 1999 BMW Z8
  • 2008 Aston Martin DBS
  • 2010 Jaguar C-X75
  • 2015 Aston Martin DB10

 
Uiteraard is Forza Horizon 4 Xbox One X enhanced met 4K en HDR.

Major Nelson in de speciale Seasons Simulator:

Lars jj

Gamer in hart en nieren sinds 1991. Het begon met een NES maar twee jaar later kwam ik in aanraking met PC. Vanaf dat moment is dit ook mijn platform of choice. De afgelopen jaren ben ik wel weer steeds vaker op de bank te vinden met een Xbox controller in mijn handen. Command & Conquer, Forza, Half Life en Metal Gear zijn mijn favoriete franchises.

Bekijk alle berichten van Lars jj →