Releasedatum voor Diablo 3 Switch editie is bekend

De releasedatum van Diablo 3 voor de Nintendo Switch is bekendgemaakt. Diablo III: Eternal Collection zal vanaf 2 november beschikbaar zijn op de Nintendo Switch. De game kan al gepre-ordered worden.

Diablo 3 begon in 2012 op de PC. De afgelopen 6 jaar heeft de game meerdere uitbreidingen gehad en is de game ook uitgebracht op de PS4, PS3, Xbox One en Xbox 360. Dit jaar gaat Diablo nog een nieuw systeem aan het rijtje toevoegen. De game gaat namelijk ook uitkomen op de Switch. Op deze manier kun je Diablo ook portable gaan spelen. De versie voor de Switch heet Diablo III: Eternal Collection. De Eternal Collection bevat alle uitbreidingen en biedt dus de volledige game. De releasedatum was nog niet bekend, maar daar is vandaag verandering in gebracht. Vanaf 2 november wordt het mogelijk om tegen de minions van hell te vechten op de Nintendo Switch.

Extraatjes

De Nintendo Switch-versie van Diablo 3 biedt meer dan alleen maar de game. Je krijgt er namelijk ook een aantal extraatjes bij als je de game pre-ordered. De pre-order bonussen bestaan uit een Cucco companion pet, een Triforce portrait frame, een Ganondorf transmog set en unieke cosmetische vleugels.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation