Nintendo Direct toont Animal Crossing en meer

Gisteravond heeft Nintendo een nieuwe Nintendo Direct uitgebracht. In deze Nintendo Direct werden verschillende titels voor zowel de 3DS als de Switch getoond. Het meest opvallende nieuws van de Direct was dat Animal Crossing in 2019 naar de Switch zal komen.

De Nintendo Direct van gisteravond zou in eerste instantie al een aantal dagen eerder getoond worden. Maar door de aardbeving in Japan werd deze uitgesteld. Gisteravond was het zo ver en konden we gaan kijken naar de aankondiging van nieuwe games. De Direct begon met een lijst van Nintendo 3DS games. Een aantal games die langskwamen zijn: Kirby’s Extra Epic Yarn, Luigi’s Mansion en Mario and Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey. Deze games zijn allemaal remakes van eerdere platformen en zullen allemaal nieuwe functies bevatten.

Nintendo Switch

Het tweede gedeelte van de Nintendo Direct ging over de Nintendo Switch. In het segment werden een aantal games besproken die al bekend zijn, zoals Super Mario Party en Starlink. Daarnaast werd kort gesproken over de updates die komen naar Splatoon 2 en Mario Tennis. Maar het hoogtepunt van deze Nintendo Direct was toch iets waar de fans van de franchise al lang op wachten. Zoals je van Nintendo kan verwachten werd je in eerste instantie gebait in de Direct. We kregen namelijk te zien dat Isabelle een karakter gaat worden in Super Smash Bros. Ultimate. Maar gelukkig bleef het niet bij dit nieuws voor de Animal Crossing fans. Aan het eind van de Direct zien we namelijk dat Nintendo Animal Crossing in 2019 naar de Switch gaat brengen.
Voor iedereen die de Direct nog niet heeft gezien, kun je de video hieronder bekijken:

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation