29 mei 2024

(UPDATE) Film Nieuws: Captain Marvel en Game of Thrones

UPDATE: De trailer voor Captain Marvel is gearriveerd!

Captain Marvel krijgt vandaag eindelijk een volledige trailer. Game of Thrones had nog veel meer seizoenen door kunnen gaan. Dit en nog veel meer in het film nieuws van deze week!

 

Captain Marvel

Onze vrouwelijke superheld kreeg tijdens de eind-credits van Avengers: Infinity War eindelijk een kleine teaser. Het dramatische einde van die film zorgt ervoor dat Captain Marvel nodig is om de wereld te redden. Brie Larson zal deze heldin gaan spelen, maar later vandaag zal er dan toch echt een daadwerkelijke volledige trailer verschijnen voor de film. De films speelt zich af in de jaren 90′. Buiten dat zullen wij een Nick Fury zien met nog een zeker aantal ogen van 2. De cast bestaat niet alleen uit Larson, maar ook uit Samuel L. Jackson, Jude Law, Ben Mendelsohn, Lee Pace en ga zo maar door. Captain Marvel zal op 8 maart 2019 verschijnen, houd je ogen open voor de volledige trailer vandaag dus!

Game of Thrones

George R.R. Martin laat weten dat Game of Thrones nog veel langer door had kunnen gaan. Helaas eindigt de show in 2019 met een achtste en laatste seizoen. Martin denkt dat de serie nog wel een seizoen of vijf langer door had kunnen gaan. De showrunners wilde eigenlijk stoppen na seizoen 7, maar George heeft ze alsnog zover gekregen om er dan acht van te maken.

“We could have gone to 11, 12, 13 seasons,” he said. “But I guess [showrunners DB Weiss and David Benioff] wanted a life. If you’ve read my novels, you know there was enough material for more seasons.”

Wat vind jij van het feit dat Game of Thrones nog door had kunnen gaan? Ben je blij dat het misschien nu niet uit wordt gemolken, of had het voor jou nog lang door mogen gaan? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →