Red Dead Redemption 2 nieuwe screenshots

Over een kleine maand is het zo ver, de Grand Theft Auto van het wilde westen. Rockstar wilt natuurlijk nog even laten zien wat zij voor de gamers in petto hebben met Red Dead Redemption 2.

Red Dead Redemption 2 zal in oktober bespeelbaar zijn, toch heeft Rockstar een paar nieuwe screenshots gereleased van het spel. In deze screenshots valt de open wereld te zien waar het spel zich af zal gaan spelen. De screenshots heeft Rockstar kort geleden geupload op hun website.

Geen sequel maar pre-quel

Red Dead Redemption 2 heeft in de hoofdrol Arthur Morgan, een member van de “Van der Linde gang”. In het verhaal zal deze groep hun tocht maken door America. Het spel speelt zich 12 jaar voor het eerste deel af. Red Dead Redemption 1 kwam uit in 2010.
Red Dead Redemption 2 zal beschikbaar zijn voor de Playstation 4 en Xbox One. Een PC versie kan er misschien aankomen maar niets is zeker. Het spel zal te bespelen zijn op 26 oktober 2018.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation