2 december 2023

Red Dead Redemption 2 nieuwe screenshots

Over een kleine maand is het zo ver, de Grand Theft Auto van het wilde westen. Rockstar wilt natuurlijk nog even laten zien wat zij voor de gamers in petto hebben met Red Dead Redemption 2.

Red Dead Redemption 2 zal in oktober bespeelbaar zijn, toch heeft Rockstar een paar nieuwe screenshots gereleased van het spel. In deze screenshots valt de open wereld te zien waar het spel zich af zal gaan spelen. De screenshots heeft Rockstar kort geleden geupload op hun website.

Geen sequel maar pre-quel

Red Dead Redemption 2 heeft in de hoofdrol Arthur Morgan, een member van de “Van der Linde gang”. In het verhaal zal deze groep hun tocht maken door America. Het spel speelt zich 12 jaar voor het eerste deel af. Red Dead Redemption 1 kwam uit in 2010.
Red Dead Redemption 2 zal beschikbaar zijn voor de Playstation 4 en Xbox One. Een PC versie kan er misschien aankomen maar niets is zeker. Het spel zal te bespelen zijn op 26 oktober 2018.