19 april 2024

Games kunnen gedownload worden met PlayStation Now

PlayStation Now is de streamingdienst op de PS4, waarmee je PS4, PS3 en PS2 games kan streamen. Op deze manier kun je oude en nieuwe titels spelen zonder de spellen te hoeven kopen. De dienst heeft een nieuwe functie toegevoegd. Games kunnen nu ook gedownload worden zodat je de games ook offline kunt spelen.

Sony heeft in een blog een nieuwtje bekendgemaakt over de streamingdienst PlayStation Now. De streamingdienst gaat namelijk een nieuwe functie krijgen. Het is vanaf nu niet alleen mogelijk om games te streamen via Playstation Now, maar ook om games te downloaden. Op deze manier kun je games via de dienst ook offline spelen. In de blog wordt aangegeven dat de mogelijkheid om te downloaden geldt voor PS4 en PS2-games. Er wordt niet gezegd of de mogelijkheid om PS3-games te downloaden ook toegevoegd zal worden.
PlayStation Now bevat meer dan 500 PS4, PS3 en PS2-games. Het is een streamingdienst waar je maandelijks voor betaald en de library wordt maandelijks aangevuld. Op dit moment kost het abonnement 14,99 per maand of 99,99 per jaar. Maar er zijn meerdere acties beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld een maand de streamingdienst gratis uitproberen of een maand spelen voor 9,99. Ook is het abonnement met korting aan te schaffen als je een PlayStation-Plus abonnement hebt.