14 april 2024

Ubisoft's Steep komt met nieuwe X-Games content

Ubisoft’s extreme sports-game, Steep, komt met een boel nieuwe content en features. Hier zit een expansion bij die het thema X-Games bevat en nog veel, veel meer!

Ubi zal ook een X-Games Pass uitbrengen op 30 oktober, dit brengt spelers naar de X-Games Village in AlaskaHier kunnen Steep spelers deelnemen in heel veel extreme sporten. Hier zit bij; Big Air, SuperPipe en Slopestyle. Het verslaan van deze evenementen zorgt ervoor dat jij nieuwe uitdagingen vrij kan spelen, hierover heeft Ubisoft nog niet veel gedeeld, behalve dat de uitdagingen bestaan.
De X-Games pass zal dus een toevoeging geven op een game die al zowat alle wintersporten bevat. De pas brengt ook een nieuwe ’90s filter voor de spelers, deze zal samen met nieuwe Rocket Wings uitdagingen op 4 december verschijnen, op 10 januari volgt er nog meer. De pas zal vijftien euro gaan kosten en is beschikbaar voor op de Playstation 4, Xbox One en PC. Ook werd aangekondigd dat er een Gold Edition voor de game zal komen. Deze komt met de base-game, de X-Pass en alle Year-One content. Je krijgt daarbij nog wat in-game extra’s en Steep credits om velle outfits te scoren!

Steam was ook in de maak voor de Nintendo Switch, deze versie is helaas afgeblazen door de studio. Wel kunnen spelers van al deze content genieten op hun PC, Xbox One of Playstation 4. Ga jij de DLC content spelen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →