28 mei 2024

Android 17 gaat toegevoegd worden aan Dragon Ball FighterZ

Op 27 september worden er twee nieuwe DLC-karakters toegevoegd aan Dragon Ball FighterZ. Het eerste karakter hebben we al eerder over geschreven en dat is Cooler. Het tweede DLC-karakter is Android 17. Bandai Namco heeft een trailer op YouTube geplaatst over Android 17.

Bandai Namco blijft nieuwe karakters toevoegen aan Dragon Ball Fighterz als onderdeel van de FighterZ pass. Op 27 september worden weer twee nieuwe karakters aan de game toegevoegd, namelijk Cooler en Android 17. Cooler is al meer dan een maand geleden bekendgemaakt, maar op het tweede karakter moesten we nog een tijdje wachten. Bandai Namco heeft afgelopen weekend een trailer online gezet, waarin ze Android 17 presenteren als het tweede DLC-karakter. Beide karakters zullen op 27 september toegevoegd worden aan de game.

Android 17 en Cooler zijn onderdeel van de FighterZ pass. Deze season pass geeft FighterZ-spelers toegang tot acht DLC-karakters die na de release van de game toegevoegd worden. Met de toevoeging van Cooler en Android 17 zitten we nu op een totaal van acht DLC-karakters. We zullen nu dus moeten wachten op een bericht van Bandai Namco of er nog meer karakters toegevoegd gaan worden in de toekomst. Dit zou kunnen gebeuren door middel van een nieuwe Season Pass of mogelijk worden nieuwe DLC-karakters gratis toegevoegd.