Call of Duty Black Ops 4: Lanceringstrailer

Nog heel even geduld soldaat! Met de release van Call of Duty Blacks Ops 4 in zicht heeft Activision de lanceringstrailer van Call of Duty: Black Ops 4 nog even over de toonbank gegooid. De trailer gaat puur over de nieuwe gameplay

Heb jij dus nog niet de kans gekregen om de beta uit te proberen, misschien dat de trailer je nog snel weet te overtuigen. De game komt namelijk o 12 oktober uit op PlayStation 4, Xbox One en pc. Dus wees er snel bij.
Black Ops 4 heeft geen traditionele singleplayermodus, maar wel diverse missies die spelers kunnen klaren met de specialisten. Daarnaast is er natuurlijk een online multiplayer, de vernieuwde Zombies-modus en Blackout, de battle royale-modus die onlangs in bèta was.
Bekijk de trailer hier:

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation