28 mei 2024

Devolver Digital's nieuwe PC game is een beetje extravagant

Devolver Digital staat bekend om het uitbrengen van extreme, extravagante en vooral aparte games. Deze nieuwe titel laat jouw iets aparts doen, namelijk; Het runnen van een wiet industrie.

In samenwerking met developer Vile Monarch (Oh…Sir: The Insult Simulator) zal DD deze game uit gaan brengen. Weedcraft Inc., zoals de game zal gaan heten, wordt een nieuwe simulatie titel die in 2019 naar Steam toe komt. Dit houdt in dat de game tot nog toe alleen gepland staat voor een PC release, wat de toekomst brengt is dan natuurlijk nog een beetje onzeker. Verder is er nog geen datum bekend, wel is er een boel informatie over de game, deze komt inclusief de volgende trailer…

” Weedcraft Inc. allows players to cultivate their own weed empire, from growing different strains of bud to distributing it and, ultimately, trying to change the country’s perception of the plant.”

Je moet de gehele ontwikkelingscyclus van marihuana dus gaan nalopen en streven naar een betere perceptie vanuit het Amerikaanse volk. Je zal dus niet alleen in aanmerking komen met zakelijke kansen en lokale drugdealers, maar je zal ook een politiek en cultureel spelletje moeten volgen. Des al niet te min moet je dit ook nog doen zonder problemen met de politie te krijgen.
Weedcraft Inc. Devolver Digital
Je kan personeel inhuren en hoe meer jouw bedrijf groeit, hoe meer personeel je kan laten rondrennen onder jouw naam. Ook is er een Shady/Decent Meter, die volledig afhangt van de keuzes die jij maakt. Denk een de goeie oude RPG, Fable, met de duivelshoorntjes of de halo boven je hoofd. Het spel zal heel diep ingaan op al deze aspecten en jouw keuzes bepalen volledig hoe de game voor jouw zal eindigen.
Kijk jij al uit naar een extravagante titel als deze? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, hoe run jij jouw wiet-business? 

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →