28 mei 2024

Playerunknown's Battlegrounds nieuwe updates

De makers van Playerunknown’s Battlegrounds hebben weer een nieuwe patch vrijgegeven. Wij lichten de grootste punten voor je uit!

Map selectie

Eindelijk kunnen we weer een map kiezen in Playerunknown’s Battlegrounds! Heb je een hekel aan Miramar, geen nood. Met deze update kunnen we weer kiezen voor Erangel, Miramar of Sanhok. Maakt het je niets uit in welke map je speelt, dan is de optie Quick Join er voor je.

In-game menu’s

Word je vinger ook zo moe van het scrollen door je wapens en throwables? PUBG had het door en komt met een wielmenu voor throwables (G/F1), heals en boosters (~/F2) en emotes (F4). Zo kan je snel bij je benodigdheden zonder al te veel te letten op het overzichtje onder of dat je op de juiste toets drukt, super handig!
Playerunknown's Battlegrounds

Ranking

Altijd al keihard willen ranken in Playerunknown’s Battlegrounds? PUBG komt met acht ranks voor de spelers om in te plaatsen. Bronze, silver, gold, platinum, diamond, elite, master en voor de grote gasten: grand master. Stijg in rank door potjes te spelen en verdien zo Rank Points. Voor dat je kan ranken moet je eerst tien potjes spelen, na de tien potjes wordt er beslist in welke start rank jij mag beginnen.
Playerunknown's Battlegrounds

Internet problemen?

Had jij ook wel eens dat je lekker in game zat en je opeens in je scherm kreeg dat je internet faalde? Met deze update krijg je meer informatie wát er nou eigenlijk slecht is aan je internet. Met drie nieuwe icoontjes wil het team je duidelijk maken om echt eens beter internet aan te schaffen. High Latency houdt in dat je ping te hoog wordt/je latency te lang wordt. Latency Variation houdt in dat je te veel schuift tussen goed internet en dipjes in je internet, wat het spel onspeelbaar maakt. Tot slot Packet Loss. Wanneer er te veel stukken tussen je game wegvallen door internet drops is de game ook tijdelijk of helemaal onspeelbaar.
Playerunknown's Battlegrounds

Het ruilsysteem

Ruil je non-epic items in voor betere items die meer waard zijn én moeilijker te verkrijgen met het nieuwe ruilsysteem. Ruil spullen in van dezelfde waarde of ruil tien normale spullen in voor één rare item, veel nieuwe trades zijn mogelijk om nog een beetje extra gold of spullen te verkrijgen.
Voor meer updates en/of bugfixes; bezoek dan de Playerunknown’s Battlegrounds pagina op Steam!
Ben jij al klaar om in Bronze geplaatst te worden? Wij ook! Of ga je toch liever voor Grandmaster…?

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →