26 februari 2024

The Quiet Man Official Release Date Reveal Trailer

Square Enix heeft een nieuwe trailer op YouTube geplaatst van The Quiet Man. De trailer is een combinatie van live action beelden met in game beelden. De trailer is ook geplaatst om de releasedatum van de game bekend te maken. The Quiet Man zal op 1 november dit jaar uitkomen op de PC en PS4.

Square Enix presenteerde dit jaar op de E3 een game die niet door mensen verwacht werd. The Quiet Man werd namelijk in hun show gerevealed en de game was een nieuwkomer. We zijn nu een aantal maanden verder en het is redelijk stil gebleven rondom de nieuwe game. Maar dat veranderde toen Square Enix gisteren een nieuwe trailer plaatste op YouTube. De nieuwe trailer bevat live action en in game beelden en laat de protagonist van de game zien. De trailer draait om de ontvoering van een zangeres en de protagonist probeert haar te redden. Dit lukt hem echter niet en dit zal waarschijnlijk het begin zijn van de missie om haar alsnog te redden.
Square Enix doet iets bijzonders met The Quiet Man. De hoofdpersoon van de game is namelijk doof en dit zal invloed gaan hebben op hoe je de game speelt. Het lijkt er namelijk in de trailer op dat de game anders om zal gaan met geluid en woorden.
The Quiet Man wordt gereleased op de PC en PS4 op 1 november dit jaar.