29 mei 2024

PS Plus games voor november gelekt

We zitten pas in begin oktober, maar het lijkt erop dat de PS Plus games van november 2018 gelekt zijn. Dit is iets wat meestal vanuit speculatie of buitenaf komt, maar dit maal komt het echt vanuit Sony

Door een klein grafisch foutje kregen spelers te zien dat de Bulletstorm: Full Clip Edition en Yakuza Kiwami gratis en voor niks op kunnen pikken vanaf november. Er zullen natuurlijk nog de PS3 en PS Vita titels bij komen, maar door dit foutje hier beneden konden we de PS4 games in ieder geval al in volledige glorie bekijken…
No Caption Provided
De PS Plus games van het afgelopen jaar stijgen de pan uit met erg grootse titels. Bulletstorm kreeg gemiddeld een 8 op zowat iedere website en ook Yakuza is een fan-favoriet natuurlijk. Genoeg om naar uit te kijken in ieder geval! In oktober kunnen mensen al griezelen met Friday the 13th en Laser League. Deze titels, in combinatie met de PS3/Vita titels, zijn vanaf nu te downloaden tot eind oktober.
Een kort nieuwtje vanuit de wereld van Sony dus. Kijk jij al uit naar het spelen van deze games vanaf november? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Laat ons ook even weten wat jij van de games vind mocht je ze wel al hebben!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →