30 november 2023

Runefest 2018: Interview met Mod Mat K

Tijdens Runefest 2018 hebben wij Mod Mat K mogen interviewen omtrent Old School Runescape’s aanstaande content. We hebben hem gevraagd naar Kebos Lowlands, Prifddinas en uiteraard Warding.

Een grote reveal tijdens Runefest was de Warding skill voor Old School Runescape. Dit kan de eerste unieke skill worden voor Old School en Mat K legt in het interview uit hoe de skill precies in elkaar steekt. Nieuwe mage outfits, maar ook bestaande mage outfits kunnen door middel van Warding worden gemaakt.
Op dit moment zijn er verschillende mage outfits in de game. In tegenstelling tot rune, adamant, mithril, blue dragonhide, leather en ga zo maar even door, weten we niet hoe deze mage outfits worden gemaakt. Via Warding leren spelers hoe je magic armour kunt maken door op dezelfde manier te werk te gaan als met ranged en melee armour. Verzamel resources en verwerk deze tot een nieuw stuk armour. Farming zal één van de goorste leveranciers zijn voor Warding materialen, maar sommige zullen verkrijgbaar worden door middel van PvM, Hunter en nog een aantal andere bronnen. Meer weten over Warding? Lees hier dan verder.
De Kebos Lowlands is een Zeah uitbreiding en voegt een Farming guild toe met een Farming boss. Niet alleen Farming, maar ook Slayer wordt uitgebreid dankzij de Kebos Lowlands met nieuwe slayer beesten en een level 95 Slayer Boss.
Prifddinas betkend het einde van de Elven questline en voegt wederom nieuwe content toe aan de game. Een gloednieuwe PvM manier in ‘The Gauntlet’ en een gloednieuwe skilling boss. Crystal armour zal één van de grootste beloningen worden in Prifddinas. Lees hier meer over deze uitbreiding.
Kijk jij uit naar de nieuwe Old School Runescape Skill? Of zie je jezelf liever rondrennen in Prifddinas of Kebos Lowlands? Of zie je toch liever wat meer leuke content voor Runescape (3)? Laat het ons weten!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →