30 mei 2024

Jagex kondigt Kebos Lowlands aan voor Old School Runescape

Tijdens Runefest 2018 heeft Jagex een aantal nieuwe content onthuld voor Runescape en Old School Runescape. Kebow Lowlands is een uitbreiding voor het Zeah continent en voegt een aantal interessante gameplay aspecten toe aan de Old School client.

Langzamerhand wordt het continent bekend als Zeah iets meer relevant in Old School Runescape. Niet alleen nieuwe content, maar ook de huidige landschappen van Zeah hebben een remaster gekregen om het wat aantrekkelijker te maken. Kebos Lowlands zal Zeah nog meer aantrekkelijk maken met nieuwe Slayer monsters, een Slayer boss en de lang verwachte Farming guild.
Kebos Lowlands
De Kebos Lowlands uitbreiding zal nieuwe quests met zich meebrengen waaronder ‘The forsaken Tower’ en ‘The Ascent of Arceuus’. Beide quests zijn van beginner niveau en zullen de fundering voor de Zeah storyline voltooien. Vanaf dit moment zal de deur voor nieuwe quests geopend worden op Zeah. Niet alleen quests, maar ook een gloednieuwe Achievement Diary zal worden toegevoegd.
De eerder benoemde Farming Guild zal worden toegevoegd in deze uitbreiding en zal een requirement hebben van 45 farming. De tweede tier zal level 65 vereisen en tier 3 een Farming level van 85. Niet alleen Farming krijgt de nodige aandacht in deze Old School Runescape expansion, maar ook Fishing. Aerial Fishing wordt een nieuwe manier om de skill te trainen in de Kebos Lowlands.
Last but not least de Brimstone. Een gloednieuwe bezetting van de Tasakaal, een soort verre neefjes en nichtjes van de Tzhaar. Deze wezens geven je toegang tot een nieuwe Slayer Master en nieuwe Slayer monsters waaronder de Sulphur Lizards vanaf 44 Slayer, Wyrms vanaf 62 Slayer, en Drakes vanaf 84 Slayer. Ten slotte zal er een Slayer monster worden toegevoegd met een requirement van maar liefst 95 Slayer. De hydra. Dit monster krijgt ook zijn eigen Slayer boss.
Meer lezen omtrent deze nieuwe reveals? Lees hier de officiële blog post over de updates en bekijk hier ons interview met Mod Mat K.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →