Rockstar brengt meer nieuws over Red Dead Redemption 2

Rockstar heeft op Twitter nieuws geplaatst over Red Dead Redemption 2. Het gaat over een functie die de game zal bevatten. Als je namelijk de mini map uitschakelt, zullen de NPC’s in de game je de weg wijzen. Dit zorgt ervoor dat je net wat meer op kan gaan in de wereld van Red Dead Redemption 2.

Rockstar is op Twitter bezig met het naar buiten brengen van informatie over Red Dead Redemption 2. Het interessantste nieuwtje werd gisteren geplaatst. Het gaat namelijk over een functie die de game zal bevatten. Als je tijdens het spelen ervoor kiest om de mini map uit te schakelen, zullen de NPC’s je een routebeschrijving geven. Op deze manier kun je meer opgaan in de wereld van de game.


Dit is niet de enige informatie die Rockstar op Twitter geplaatst heeft. Ze hebben ook getweet dat Arthur Morgan op stoelen kan gaan zitten om gesprekken te beluisteren van mensen naast hem. Daarnaast moet je een ticket kopen als je met de trein wilt reizen. Je kunt er ook voor kiezen om dit niet te doen, maar dan loop je het risico dat je gepakt wordt. Het laatste nieuwtje is dat Arthur zijn kleding zal aanpassen aan de temperatuur. Als het warmer wordt, zal hij bijvoorbeeld een aantal knoopjes losmaken.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation