30 mei 2024

Bandai Namco geeft Cyberpunk 2077 uit in Europa

CD Projekt Red, vooral bekend van de game franchise ‘The Witcher’ zal opnieuw in samenwerking gaan met Bandai Namco om Cyberpunk 2077 uit te brengen in Europa. Bandai Namco zal de game in 24 Europese landen uitbrengen.

Eerder hebben CD Projekt Red en Bandai Namco al samengewerkt om The Witcher 2 en The Witcher 3 uit te brengen in Europa. De uitgever zal voor Cyberpunk 2077 promotie en uitlevering zorgen in de volgende landen: Andorra, Oostenrijk, België, Cyprus, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, IJsland, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Malta, Noorwegen, Portugal, San Marino, Spanje, Zweden, Zwitserland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

“Onze huidige distributiesamenwerking met BANDAI NAMCO is gebouwd op de sterke basis en het vertrouwen dat tijdens onze vorige projecten is ontwikkeld,” aldus Michal Nowakowski, bestuurslid en SVP van Business Development binnen CD PROJEKT. “We hebben succesvol samengewerkt met The Witcher 2: Assassins of Kings en The Witcher 3: Wild Hunt en ik ben ervan overtuigd dat Cyberpunk 2077 in goede handen is bij BANDAI NAMCO.”
“CD PROJEKT RED is in een paar jaar tijd een van de belangrijkste studio’s geworden in deze sector met een zeer innovatieve aanpak bij elke game. We zijn trots en blij te kunnen bevestigen dat we deel uitmaken van het Cyberpunk 2077 project,” aldus Alberto González Lorca, VP Zuid-Europa en Biz Dev van BANDAI NAMCO Entertainment Europe. “We kijken uit naar het nogmaals samenwerken met CD PROJEKT RED en het uitgeven van een van hun andere games binnen Europa, waarbij we eerste klas service bieden aan een van de games waar de komende jaren het meest naar wordt uitgekeken.”

Cyberpunk 2077 heeft nog geen release datum. Hopelijk brengen Namco Bandai en CD Projekt Red snel meer informatie uit omtrent de release. Wij hebben de game al even mogen checken tijdens Gamescom. Bekijk hier onze preview en aanschouw de gameplay beelden! Ben jij al hyped?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →