1 december 2023

ASTRO BOT Rescue Mission komt met gratis demo

Wie de schattige ASTRO Bot van ASTRO BOT Rescue Mission nog niet over zijn scherm heeft springen kan nu een gratis voorproefje krijgen! Mits je natuurlijk een PlayStation hebt en een VR set.

ASTRO is een kleine robot dat zijn crew verliest. Je collega’s zijn verspreid over het heelal en alleen jij kan ze redden! Spring, duik, ontdek en vecht je een weg over verschillende planeten van ASTRO Bot Rescue Mission. Jij moet ASTRO helpen, met de VR zit je midden in de actie. Gebruik je controller als waterkanon of als grijphaak, zodat je vriendje overal kan komen. ASTRO BOT Rescue Mission bestaat uit twintig levels. Mét nog een aantal pittige boss battles… Alle levels voltooid? Ga dan voor de zesentwintig extra levels die je moet vrijspelen. Maar, deze levels zijn wel extra moeilijk!
Astro Bot Rescue Mission VR
PlayStation geeft je de kans om ASTRO BOT Rescue Mission gratis uit te proberen. Download de gratis demo voor twee levels, vol met actie en avontuur! Probeer ook één van de uitdagende boss battles om te kijken of je het wel in je hebt om de crew van ASTRO te redden.
De demo is te spelen voor één persoon. Je PlayStation moet over 10GB aan ruimte over hebben voor deze demo  (uiteraard meer voor het gehele spel). Verder moet je natuurlijk beschikken over een virtual reality set beschikken van de PlayStation evenals de PlayStation Camera. Het bestand is in totaal 2,09GB. Dus ga naar de PlayStation Store en stort je in een nieuw platform avontuur!
Durf jij de reddingsactie aan?

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →