ASTRO BOT Rescue Mission komt met gratis demo

Wie de schattige ASTRO Bot van ASTRO BOT Rescue Mission nog niet over zijn scherm heeft springen kan nu een gratis voorproefje krijgen! Mits je natuurlijk een PlayStation hebt en een VR set.

ASTRO is een kleine robot dat zijn crew verliest. Je collega’s zijn verspreid over het heelal en alleen jij kan ze redden! Spring, duik, ontdek en vecht je een weg over verschillende planeten van ASTRO Bot Rescue Mission. Jij moet ASTRO helpen, met de VR zit je midden in de actie. Gebruik je controller als waterkanon of als grijphaak, zodat je vriendje overal kan komen. ASTRO BOT Rescue Mission bestaat uit twintig levels. Mét nog een aantal pittige boss battles… Alle levels voltooid? Ga dan voor de zesentwintig extra levels die je moet vrijspelen. Maar, deze levels zijn wel extra moeilijk!
Astro Bot Rescue Mission VR
PlayStation geeft je de kans om ASTRO BOT Rescue Mission gratis uit te proberen. Download de gratis demo voor twee levels, vol met actie en avontuur! Probeer ook één van de uitdagende boss battles om te kijken of je het wel in je hebt om de crew van ASTRO te redden.
De demo is te spelen voor één persoon. Je PlayStation moet over 10GB aan ruimte over hebben voor deze demo  (uiteraard meer voor het gehele spel). Verder moet je natuurlijk beschikken over een virtual reality set beschikken van de PlayStation evenals de PlayStation Camera. Het bestand is in totaal 2,09GB. Dus ga naar de PlayStation Store en stort je in een nieuw platform avontuur!
Durf jij de reddingsactie aan?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation