Sean Bean word Elusive Target No. 1 in Hitman 2

Op 20 november zal Elusive Target No. 1 – The Undying te vinden zijn in Hitman 2. Deze word vertolkt door niemand minder dan Sean Bean.

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben vandaag aangekondigd dat acteur Sean Bean de eerste Elusive Target missie voor Hitman 2 zal zijn. Bean neemt de rol op van Mark Faba, een voormalige MI5 agent die freelance huurmoordenaar werd. Ook bekend als “The Undying”, Faba’s reputatie als een meester van het vervalsen van zijn eigen dood is ongeëvenaard. Dit resulteert uiteindelijk dat de International Contract Agency (ICA) een imposante bounty op zijn hoofd zet.

Sean Bean zei: “I’m thrilled to be a part of the upcoming Hitman 2 video game”. “It’s always exciting to take on a new role, and I look forward to seeing my character in action when the Elusive Target mission launches.”
Hakan Abrak van IO Interactive zei: “We are very proud to partner with the talented Sean Bean on the first Elusive Target mission in Hitman 2,” “Elusive Targets have become a distinguishing trait in Hitman games as part of the constant stream of free live content for all players to enjoy. This new mission starring Sean Bean is one of many updates, features, modes and franchise firsts coming to Hitman 2, making the next chapter in our ever-expanding world of assassination a richer game for our passionate community and newcomers to the series.”


In de nieuwe live-action announcement trailer hierboven. Mark Faba, gespeeld door Sean Bean, word geïntroduceerd om met zijn therapeut te spreken. Hij begint te wijzen op zijn unieke benadering van contractmoord. Omdat veel willekeurige items in de kamer mogelijk als bruikbare wapens kunnen dienen in Faba’s onorthodox beroep. Terwijl de sessie slecht eindigt voor Faba’s therapeut, wordt de video afgesloten met een vertrouwd personage dat opduikt. Hij heeft de hele tijd geduldig gekeken – de meesterlijke Agent 47.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation