Playerunknown's Battlegrounds Update #23

Het is weer zo ver! Playerunknown’s Battlegrounds komt met een nieuwe patch. Wij lichten in het kort de grote updates uit van deze patch.

Er was al een tijd geen nieuw handwapen in Playerunknown’s Battlegrounds geïntroduceerd, dus is er nu de Skorpion. De Skorpion is een dodelijk pistool dat op alle mappen beschikbaar is. Het gebruikt zoals de meeste pistolen 9mm kogels. Het wapen is te gebruiken met de single fire optie maar ook een automatische modus is beschikbaar. Verder kan je de Skorpion aanpassen met net wat meer add-ons zoals verschillende grepen en een stok voor de UZI.
Playerunknown’s Battlegrounds
Verder is er binnenkort een nieuwe game mode: War Mode: Conquest. Er worden twee teams gespawned van ieder vijftig spelers. Het doel is dat je met je team verschillende objectieven moet overnemen en beschermen tegen het andere team. Het team met de meeste punten wint het spel. De training mode map is beschikbaar voor deze modus, dus een nieuwe map om in te spelen!
Had jij ook al een tijd dat wanneer je PUBG speelde en je de blue zone scoutte voor spelers je er ab-so-luut niet doorheen kon kijken? Ik merk zelf dat ik dat vervelende probleem had. Gelukkig hebben ze de blue zone nu meer doorzichtig gemaakt. Nu kan je weer spelers zien die hun best doen de grens te bereiken terwijl jij je kills binnen harkt! PUBG heeft rekening gehouden met de verschillende weersomstandigheden zodat je er bij ieder type weer goed door kan zien.
Playerunknown’s Battlegrounds
Ook zijn er wat kleine aanpassingen gedaan aan de performance van het spel. Flikkerende objecten zijn eruit gehaald, dit stoorde de focus van het spel. Vaak leek dit op een speler of irriteerde het mateloos. Ook zijn er guides toegevoegd wanneer de speler in bepaalde situaties speelt. Deze verschijnen boven de minimap.
Wil je de rest van de patch notes lezen? Bezoek dan de Playerunknown’s Battlegrounds Steam website!
 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation