Call of Cthulhu Launch Trailer

Wat ligt er achter de sluier net buiten het zicht, een angstaanjagende nachtmerrie die we gewoon niet kunnen zien?

Neem een kijk in heldere dromen en het duistere verleden in de Call of Cthulhu Launch Trailer. Met muziek van Black Mirror, Utopia en The Girl With All The Gifts componist Cristobal Tapia De Veer. Deze trailer is jouw laatste blik in de leegte voor de release.

Een officiële aanpassing van de pen & papier RPG van Chaosium, Call of Cthulhu combineert onderzoeksgameplay met de ongeëvenaarde verhalen van Lovecraft’s vermaarde Cthulhu mythos. Welke mysteries ontdekt jij, als privé detective Edward Pierce, op het te rustige eiland Darkwater voor de kust van Boston?
Call of Cthulhu werpt je in de rol van een worstelende alcoholist, gemarteld door het verleden, achtervolgd door PTSS en vreemde visies. Pierce is een vastgeroeste onderzoeker met een verlangen om de waarheid te vinden. Gecontracteerd door de vader van wijlen Sarah Hawkins om de mysterieuze brand te onderzoeken dat haar huis helemaal tot as legde en haar familie doodde. Pierce word vrijwel onmiddellijk omringd door wantrouwende bewoners en doodlopende wegen op Darkwater. Verder op zijn weg begint zijn wereld te ontrafelen als de realiteit uitvalt en dromen werkelijkheid worden … Al die tijd bereidt de Grote Dromer zijn ontwaken voor.
Call of Cthulhu komt uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc op 30 oktober.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation