14 april 2024

Het Mad House Halloween event van Siege brengt veel skins

Ubisoft’s competitieve pareltje, Rainbow Six Siege, doet ook mee met Halloween. Het Mad House evenement zal doorlopen tot en met 31 oktober en brengt veel leuks!

Het evenement heet niet voor niets ”Mad House”. Dit omdat er tijdens dit evenement een spokende versie van de map; House. Deze variant zit vol met pompoenen, spinnen en enge standbeelden. Ook loopt er een soort mist door de map. Je kan vanuit het hoofdmenu kiezen om ronden te spelen die alleen in House zullen zijn. Er zijn 21 nieuwe skins voor wapens, operators en talismannen. Ook is het een leuke touch dat terwijl jij met jouw team in de map House speelt, iedereen deze nieuwe skins zal draaien, op deze manier krijg je snel een idee/ preview van hoe dezen eruit zien. Mad House beloofd veel goeds.

Maar hoe krijg je die skins precies? Uit speciale Alpha Packs natuurlijk! Deze Crimsonveil Packs geven geen dubbele skins, als jij ze alle 21 spaart, heb je ook alle skins. Je kan die Packs vrijspelen door veel te winnen of in-game credits eraan uit te geven, maar je kan ze ook vrijkopen voor de prijs van 6300 R6 Credits, deze kan je natuurlijk met echt geld. Er zijn skins verkrijgbaar voor; Finka, Jäger, Vigil, Thermite, Pulse, Valkyrie, Hibana, Buck, Mira en Ash. Ze zijn allemaal even eng en komen met een eigen thema. Die van Thermite is misschien wel de engste van ze allemaal. Bekijk ze hier beneden.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →