22 mei 2024

Fallout 76 Live Action Trailer

Het zijn nog maar iets meer dan twee weekjes tot we opnieuw een nieuwe Wasteland mogen ontdekken in Fallout 76. Ditmaal hoeven we het echter niet in ons uppie te doen, maar krijgen we hulp van onze vrienden (als je die hebt).

Voordat het echter zo ver is rolt Bethesda nog een aantal dagen de beta voor ons uit zodat we alvast kunnen proeven hoe het smaakt om samen te werken in een radioactieve omgeving. Het lijkt bijna op een experiment, vind je niet? De beta is inmiddels al enkele dagen beschikbaar voor Xbox One, maar vanaf 30 oktober mogen Playstation 4 en PC spelers ook mee spelen. Wil je weten wanneer je aan de slag mag met de beta? Beijk dan even het volgende schema.


Even voor de duidelijkheid: De beta is niet voortdurend actief. De servers zijn maar enkele uren per dag open, zoals je kunt zien. Het zijn niet de meest ideale tijden voor ons arme Europeanen. De meeste zullen baat hebben bij 1 november. Dan zullen de servers vanaf 19:00 tot 00:00 open zijn.
Heb jij al genoten van de beta op de Xbox One, of ga je de beta spelen op Playstation 4 of PC? Laat het ons even weten! Indien je al een beetje hebt geproefd van Fallout 76, laat ons dan vooral even weten wat jouw ervaring is tot nu toe!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →