21 februari 2024

Games with Gold titels voor november

De nieuwe Games with Gold titels voor Xbox zijn weer door Major Nelson op Twitter bekend gemaakt. Ook deze keer zitten er enkele goede knallers tussen.

De eerste game is Battlefield 1. Uitgekomen in oktober van 2016 en een mooie aanloop naar de release van Battlefield V op 20 november. In september was de Premium Pass hiervan gratis te downloaden. Als we nu naar de store-website kijken, zien we dat de uitbreidingsset nog steeds gratis staat aangeboden. Mocht dat op 1 november nog steeds het geval zijn, dan is de volledige game en alle DLC dus gratis binnen te halen. Battlefield 1 is van 1 tot en met 30 november te downloaden.
TOEVOEGING: De Battlefield 1 seasonpass is tot en met vandaag (31 oktober) gratis ‘aan te schaffen’! Hierna dient ervoor betaald te worden.
De tweede titel die we zien is Race the Sun. Race the Sun is een endless-runner achtige game die niet zou misstaan in een arcade. In deze verrassend verslavende game vlieg je in een solar voertuig. Om door te kunnen blijven gaan moet je in een zeer rap tempo de zon bijhouden. Ondertussen pik je power-ups op om je rit te verlengen. Een mooie game die zeker de moeite waard is om uit te proberen. Je kan deze gratis downloaden van 16 november tot 15 december.

Xbox 360

De eerste Xbox 360 game in november is de originele Assassin’s Creed. De game kwam oorspronkelijk uit in 2007. Negen jaar later, in 2016, verscheen de game als remaster in The Ezio Collection. Net als Battlefield 1 lijkt het ook geen toeval dat eerder deze maand Assassin’s Creed Odyssey is uitgekomen. De game is van 1 tot en met 15 november te downloaden.
De tweede Xbox 360 titel van November is Dante’s Inferno. In deze game zien we de Templars terug. Dante is, of was, een Templar knight die zijn zonden wilt terug betalen. Dante’s Inferno is een hack & slash action adventure game uit februari 2010. De game is te downloaden van 16 tot en met 30 november.
Om de games gratis te downloaden heb je een actief Xbox Live Gold abonnement nodig. Zowel Assassin’s Creed als Dante’s Inferno zijn speelbaar op Xbox 360 èn Xbox One en blijven ook eigendom na aflopen van Xbox Live Gold.

Lars jj

Gamer in hart en nieren sinds 1991. Het begon met een NES maar twee jaar later kwam ik in aanraking met PC. Vanaf dat moment is dit ook mijn platform of choice. De afgelopen jaren ben ik wel weer steeds vaker op de bank te vinden met een Xbox controller in mijn handen. Command & Conquer, Forza, Half Life en Metal Gear zijn mijn favoriete franchises.

Bekijk alle berichten van Lars jj →