20 mei 2024

Garbage Pail Kids Gameplay Trailer

Jago Studios kondigt Winnaars van de game tester contest aan.

Jago Studios, de onafhankelijke entertainmentstudio achter Garbage Pail Kids: The Game, heeft vandaag een 30 seconden durende gameplay trailer uitgebracht met meer details over het aankomende mobiele spel. Mede zijn de winnaars van hun early game tester contest bekendgemaakt.
De oorspronkelijke campagne stelde dat drie fans uit de GPK community zouden worden gekozen op basis van enquête reacties. Maar vanwege de meer dan 1100 reacties koos het team uiteindelijk voor tien respondenten om deel te nemen. De tien gekozen spelers hebben verschillende weken om een ​​vroege versie van het spel te spelen. Ze zullen ook een video call doen met het team van Jago Studios. In deze call zullen ze over het spel praten, vragen stellen en feedback geven.

“We had an overwhelming response from Garbage Pail Kids fans wanting to be early game testers. We read hundreds of engaging stories of playground candy trades, corner store adventures, and grossing out family,” zei Stuart Drexler, Jago Studios founder and chief executive officer. “ we are grateful to share in the childhood memories, nostalgia, humor, and irreverence the brand has fostered for decades. Ultimately, we chose this round of testers based on humor, experience, storytelling, fandom, and ideal device capabilities, but we wish we could have included everyone. We look forward to gaining game feedback directly from this engaged community.”

Garbage Pail Kids: The Game is een aankomende mobiele card battling RPG game met iconische personages uit de collectible trading cards en stickers. Deze zijn oorspronkelijk uitgegeven door The Topps Company in de jaren tachtig. Momenteel is de game in soft launch. Het gratis te spelen mobiele spel word begin 2019 gelanceerd in de App Store en Google Play.