Blizzard kondigt een nieuwe Overwatch hero aan!

Blizzcon is dé plek waar Blizzard nieuwe content bekend maakt aan de miljoenen fans van over de hele wereld. Zo maakte Blizzard een aantal uren terug bekend dat Overwatch een nieuwe Hero krijgt: Ashe!

Voor de teamspelers onder ons is Overwatch een echte aanrader. Speel met vrienden of spelers van over de wereld kleurrijke, uitdagende spellen. Ga voor Quickplay om met zes Hero’s tegen een ander team te spelen, speel Competetive en wordt de beste van de regio of kies uit één van de wisselende arcade games. Kies uit verschillende karakters, support, tank of Hero’s met veel damage per second. Je kon al kiezen uit 28 Hero’s, maar met de nieuwe aanwinst Ashe zitten we al op 29 helden!
Ashe (Elizabeth Caledonia “Calamity” Ashe) is een pittige gang baas. Gevestigd in Arizona leidt ze de Deadlock Gang. De specialiteit van de gang? Stelen, alles van waarde valt in de handen van de bende. Geen heist is haar te gevaarlijk, onder zware omstandigheden houdt ze haar hoofd opvallend koel. Samen met haar gang en haar rechterhand B.O.B. staan ze op de most-wanted lists van de Southwest van Amerika.
Overwatch
Ashe is een held met veel Damage. Ze gebruikt een semi-automatisch wapen (The Viper) en schiet daarmee het vijandelijke team overhoop. Schiet snel zonder je scope te gebruiken of gericht wanneer je richt met je wapen. Gebruik ‘Dynamite’ om explosieven te gooien. Het dynamiet ontploft vanzelf, maar je kan het ook direct laten ontploffen door er op te schieten. Zet zo vijanden in het vuur zodat ze over tijd schaden oplopen. Of gebruik ‘Coach Gun’ in benarde situaties. Met deze ability schiet je vijanden van je weg en lanceer je jezelf weg van de situatie! Tot slot kan ze haar Ultimate gebruiken: ‘B.O.B.’. Haar Omnic rechterhand die op de vijand afrent en ze de lucht in mept, waarna hij ze neerschiet met kanonnen die uit zijn armen komen. Als dat niet bad ass is!
Samen met de nieuwe held kwam er ook meteen een nieuwe Overwatch Animated Short uit: Reunion. Waar we onze nieuwe favoriete DPS zien samen met een oude bekende..? Check de Animated short én de Ashe Origin Story hier onder!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation