30 mei 2024

Platinum Trophy Guide: Déraciné

Ben jij een echte Trophy hunter? Dan is er zojuist een nieuwe pareltje op de markt gekomen voor jou. Dat is tenminste zo als je beschikt over een Playstation VR headset en twee Move controllers.

Deracine is een adventure puzzle game in een vreemde setting waarbij jij als goede fee de tijd een beetje moet glitchen om iedereen te redden. Pas zodra je dit hebt gedaan zal je beloont worden met een Platinum Trophy. Het is een van de gemakkelijkste Platinum Trofeeën om toe te voegen aan je collectie, maar er zit een klein addertje onder het gras.
Deracine Gold trophy
Je krijgt alle trofeeën, behalve de laatste gouden trofee: The Grand Recital, door de game door te spelen en elk hoofdstuk te voltooien. De laatste trofee is een beetje ingewikkeld aangezien dit de allergrootste puzzel is in deze game. Het daadwerkelijk uitvoeren kost je misschien een paar seconden, maar je moet goed nadenken voor je eindelijk zover bent.
Je moet namelijk het hele verhaal goed volgen. Zodra je dit hebt gedaan zal je misschien door hebben wat de bedoeling is. Zodra je door hebt wat de clue is, zal je denken: Aha! Een typisch doordenkertje.
Gelukkig voor jou hoef je niet zo hard na te denken, want wij kunnen jou de oplossing gewoon voorkauwen zonder het einde helemaal te spoilen. Indien je echt nul kommo nul spoilers wilt, lees dan vooral niet verder.

The Grand Recital [SPOILERS]

Om de allerlaatste trofee te bemachtigen, en daarmee ook de platinum trofee, dien je Yuliya de rode ring te geven zodra je haar opnieuw bezoekt zodra de game ‘opnieuw’ begint. Je pakt de gouden toverstaf uit haar handen en wordt beloond met een rode ring. In plaats van dat je de ring zelf omdoet, zoals je in het begin van de game hebt gedaan, plaats je de ring om de vinger van Yuliya. De laatste cutscene wordt hierdoor getriggerd en wordt je beloond met een gouden trofee en de platinum trofee. Onderstaande video laat zien hoe het moet.

Heeft deze Deracine Platinum Trophy Guide je geholpen? Wil je meer Platinum Trophy guides zien? Zo ja, van welke game?
Deracine platinum trophy

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →