Er komen drie The Walking Dead films [SPOILERS]

Dat Andrew Lincoln (Rick Grimes) zijn laatste The Walking Dead aflevering heeft gespeeld, is voor de meesten al een feit. Jullie kunnen die aflevering in Nederland morgen pas zien, er staan dus spoilers in dit artikel, gij zijt gewaarschuwd.

Scott Gimple, van de directie, bevestigde dat Andrew Lincoln in deze drie films zal spelen en dat ze zich afspelen na de gebeurtenissen van seizoen 9, aflevering 6. De films gaan niet in de bioscoop draaien, integendeel zelfs, ze zullen op TV te zien gaan zijn. Het filmen van deze reeks begint dan ook pas volgend jaar, gezien Lincoln eerder al aankondigde dat hij een pauze wilde nemen om te genieten van zijn echte gezin.
The Walking Dead Rick Grimes

Rick Grimes, bedankt!

Rick is al vanaf de pilot-aflevering de grootste pion in de serie. Er was toen geen denken aan een Walking Dead zonder hem, nu zullen de fans toch verder moeten! We herinneren ons meneer Grimes vanaf het moment dat hij ontwaakt uit zijn coma in het ziekenhuis, waarna hij de zoektocht naar zijn gezin begon. Op zijn weg naar een betere wereld heeft hij veel mensen hem laten volgen, veel vrienden gemaakt die hij uiteindelijk zag als familie en zelfs een nieuw kindje op aarde gezet in een wereld vol verderf.
Desondanks bleef hij altijd sterk en een ware leider voor zijn groep. Na een lange weg eindigde zijn verhaal in Alexandria, waar de groep ook een beetje gesplitst werd. Zo werd Maggie leidster van Hilltop en voegde Carol zich toe aan de Kingdom. Er kwam een gevoel van community, dit is wat Rick achter heeft gelaten nu hij weg is. Maar, wat Rick ook achter heeft gelaten, zijn een boel andere interessante personages die zijn verhaal kunnen voortzetten. Personages als Daryl, Eugene, Rosita, Michonne, Maggie, Carol en nog veel meer!
In zijn laatste aflevering viel hij van zijn paard en verwonde hij zich ernstig. Hierdoor ontstonden er bepaalde flashbacks bij Rick. In die flashbacks werden oude locaties en personen teruggehaald naar de show. Denk hierbij een Shane, Hershel en Sasha. Het was een trip down memory lane voor de acteur en een waardig einde voor zijn fans. Gelukkig ging hij niet dood, maar werd hij omhoog geheven door een Helikopter. Aan het einde van de aflevering kwam er nog een kleine teaser.

These are going to be big, epic entertainments,” Gimple said of the movies. “Each are quality films. That’s what’s been happening in the industry. We’ve seen Netflix make these, basically, studio films for people to watch in their homes, and we’re going to be doing the same sort of thing here.”
Gimple went on to say that he is “extremely hard at work” on the first of the new Walking Dead movies; it should start filming in 2019, though nothing is locked in at this stage. The new Rick Grimes movies will take place in a “very new situation with its own history” that is “very, very different from what we’ve seen before” on The Walking Dead, Gimple said. The character Jadis (Pollyanna McIntosh), who is on the helicopter with Grimes, is also going to be in the new Walking Dead films, Gimple said. (bron: Gamespot)

The Walking Dead Rick Grimes

The Whisperers

Aan het einde van de aflevering zien we dat er een lange time-jump zich voordoet in de serie. Zo zie je dat iedereen grijze haren begint te krijgen en dat Judith een kleine ass-kicker word! Ook krijgen we een eerste teaser voor The Whisperers! Maar wie zijn zij nu precies? Nou, dit is een groep, net als alle groepen die we al langs hebben zien komen. Maar dit volk vermomt zichzelf onder pakken die ze maken van de huid van Walkers. Zo lopen ze dan ook tussen deze Walkers door. Aan het eind hoor je ze fluisteren ”Where Are They”. Bereid je voor op veel meer van dit in de trailer hier beneden!
https://www.youtube.com/watch?v=qs1wcPm9C3k
Wat vind jij van al deze plannen en veranderingen? Laat het ons weten hier beneden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation