18 mei 2024

Veel PC games binnenkort óók op de PlayStation 4!

PlayStation heeft een paar dagen terug een blog gepost waar wij erg blij van werden, en jullie waarschijnlijk ook! Het zijn geen nieuwe games, maar toch is het leuk voor de mensen die geen PC bezitten en wachten op bepaalde games! We hebben voor jullie een lijst gemaakt van de spellen die in de maand november óók in Nederland en België uit moeten komen.

Transpose (Secret Location)

Hou je van puzzelen en rare physics? Dan is dit de PlayStation game voor jou! Deze VR puzzel game laat je hersenen kraken met moeilijke puzzels in een surrealistische omgeving. Gebruik de zwaartekracht om de puzzels op te lossen. Of ga terug in de tijd om met jezelf een complexe puzzel klaar te krijgen. Het is wel een game voor de échte puzzlefreaks, want pittig is het spel zeker!
Playstation Transpose

11-11: Memories Retold (Bandai Namco)

Een spel dat draait om de ontzettend mooie artwork. Getekend laat het spel je kennis maken met het einde van de eerste wereld oorlog. Je volgt een Canadese fotograaf die bij het leger gaat. Op dezelfde dag is een zoon van een Duitse techneut spoorloos geraakt in de oorlog. Help ze beslissen bij de moeilijkste keuzes in hun zware leven.
Playstation 11-11 Memoire Retold

Road Redemption (EQ-Games en Pixel Dash Studios)

Bruut. Het eerste woord wat altijd in mij opkomt als ik iets van deze game zie. Stel je voor; je bent de leider van een motorgang. Je rijdt races met je teamgenoten of alleen en je wil winnen. Alleen maar winnen… en hoe doen we dat? Gewoon de andere racers van hun motor afraggen met een pijp, terwijl je zo’n 200km per uur rijdt. No big deal.
Playstation Road Redeption

Skytime (Sometimes You)

Skytime is een uitdagende platformer. Red je familie na een verschrikkelijk ongeluk, maar om ze te redden moet je verschillende obstakels overkomen. De tijd is je vriend of je vijand. Vertraag het om langs turrets te komen en die te vernietigen en gebruik je kennis als professor om puzzels op te lossen. En je, om het allemaal wat gemakkelijker te maken, achtervolgd. Ren jij sneller?
Playstation Skytime

The Forest (Endnight Games)

Een survivalgame voor jou alleen of  met je vrienden. Je denkt lekker op vakantie te gaan met je zoon, maar alles verandert door een beetje turbulentie. Het vliegtuig stort neer op een eiland. Je ontwaakt en ziet dat een persoon je zoon mee neemt. Jouw missie is om hem terug te krijgen. Maar waar te beginnen? Een grote open wereld staat tot je beschikking. Maar een base zodat je vanuit daar op zoek kan gaan naar je zoon. Een eiland vol mens-etende personen en enge monsters, het wordt geen makkelijk klusje…
Playstation The Forest

Tetris Effect (Enhance Games)

Tetris maar dan in space. Nee, er is meer. Met verschillende levels (wel dertig) en nieuwe regels is het de oude Tetris maar dan epischer! Stop de tijd en de blokjes om een game-over te voorkomen. Vertraag de tijd om betere beslissingen te maken of speel het spel ondersteboven voor een misselijkmakend maar euforisch gevoel wanneer jij het level uitspeelt! Met mooie achtergronden en goede muziek kan je je jeugd weer herleven.
Playstation Tetris Effect

Carnival Games (Cat Daddy Games)

Ontdek het park en speel carnevalsspellen in deze leuke VR game. PlayStation VR spelers krijgen het gevoel rond te lopen in een echt pretpark! Communiceer met de park medewerkers en speel verschillende mini spelletjes. Win en verdien tickets voor in-game prijzen!
Playstation Carnival Games VR

GRIP (Caged Element Inv.)

Wanneer racen alleen niet genoeg is. Grip is een race spel waar je ook moet vechten om je eerste plek te bemachtigen. Rust je wagen uit met alle wapens die er maar op passen en ga de strijd aan met andere spelers van over de wereld in deze bloedstollende race game. De zwaartekracht is niet belangrijk, uiteenlopende circuits en de mogelijkheid om vele stunts te doen maakt dat deze game uitdagend blijft!
Playstation GRIP

Nekopara Vol. 1 (NEKO WORKS)

Als je een katten fan bent en gek bent op anime en manga kan dit een leuke game voor je zijn. Open samen met Chocola en Vanilla, twee kattenmeisjes, een patisserie. Door de gezellige karakters en mooie artwork kan je je volledig stortten in dit zoete avontuur. Maak keuzes en zorg er samen voor dat je winkel op rolletjes loopt!
Playstation Nekopara Vol. 1

Jagged Alliance: Rage! (Cliffhanger Productions)

Een drugsbaron houdt een eiland in zijn grip. Een eiland wat overwoekerd is door jungle en vijanden drijft je metaal én geestelijk tot het einde. Speel alleen of met een vriend om dit eiland te verlossen van de drugsbaron. Een spel vol avontuur en turn-based technieken die je moet gebruiken. Kies uit de personages en gebruik de unieke skills die ze bezitten om de vijand te slim af te zijn. Maar pas op, de vijanden gebruiken experimentele drugs, dus ze zijn een beetje spannend…
Playstation Jagged Aliance Rage

Noir Chronicles: City of Crime (Brave Giant LTD)

Een spel wat oud en bekend is voor velen van ons. Een heerlijke zoek en vind waar je al je uren in je dag aan kan kwijtraken. Ontrafel de duistere geheimen als Alfred Fox, een geheim agent en onderzoek en bestrijd zo het kwaad. Maar niet zo maar een kwaad, het heeft namelijk alles te maken met je oude crush van vroeger. Ben jij klaar om de tijd te vergeten en je compleet te verliezen in het zoeken van kleine objecten in een rommelige kamer? Ik wel!
Playstation Noir Chronicles: City of Crime

Omen of Sorrow (AOne Games)

Een fijn spelletje waar je iedereen de grond in kan rammen. Een klassieke 2D game waar je kan kiezen uit verschillende karakters. De twaalf beschikbare karakters hebben ieder eigen krachten die je kan gebruiken in je gevecht met je tegenstander. Waar de makers vooral naar hebben gekeken is de lokale multiplayer. Het is toch anders wanneer je naast je tegenstander zit in dezelfde kamer dan wanneer het online is over het internet. En we weten allemaal dat dit klopt wanneer we terugdenken aan de split-screen games van vroeger.
Playstation Omen of Sorrow

The Shapeshifting Detective (Wales Interactive)

Maak je klaar voor een bovennatuurlijk detective spel. Onderzoek een mysterieuze moord en probeer te achterhalen wie het heeft gedaan en wat het motief was. Maar je bent niet zomaar een detective. Je kan namelijk van gedaante veranderen. Gebruik je krachten om de juiste moordenaar te achterhalen en de zaak te sluiten. Het spel heeft wel 1600 videoreacties en gespeeld door real life mensen. Een uniek spel!
Playstation The Shapeshifting Detective

Steel Rats (Tate Multimedia)

Een 2,5D platformer met veel chaos. Dit beschrijft het spel Steel Rats. Met realistische physics heb je het gevoel dat jij alle macht hebt over je motor. Je bent lid van een bikergang en je motor is niet alleen maar je vervoersmiddel maar ook je wapen van mass-destruction! Zorg dat je motor beladen is met wapens en gebruik je om je doel te behalen. Van miniguns tot zaagbladen, niets is te dol. Coastal City wordt geteisterd door Junkbots, aan jou en je team om deze te vernietigen.
Playstation Steel Rats

Timber Tennis: Versus (Digital Melody)

Van de populaire lijn Timberman is er nu ook Timber Tennis: Versus! Speel mee aan de jaarlijkse tennis wedstrijd van de Timbers. Probeer te winnen door gebruik te maken van speciale vaardigheden en versla al je rivalen! Wanneer je wint krijg je natuurlijk prachtige prijzen. Speel en ontgrendel de verschillende Timber personages. Ook is er de mogelijkheid om online te spelen tegen andere mensen!
Playstation Timber Tennis: Versus

SYREN (Hammerhead VR)

Wanneer mensen experimenteren om het Syren ras te creëren kan het alleen maar mis gaan. Je bent een professor die de Syrens onderzoekt. Helaas is het onderzoek een beetje op hol geslagen en breken de Syrens los. Stort jezelf in deze VR horror game en kijk of jij het aandurft. Iets wat zo mooi lijkt blijkt een gruwelijk monster. Roam vrij in de base onder water, dit geeft een claustrofobisch gevoel wat ontzettend goed past bij de huiveringwekkende ambiance!
Playstation SYREN
Weet jij al welke van deze PlayStation 4 games je gaat spelen?

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →