28 mei 2024

Playerunknown's Battlegrounds komt ook op de PlayStation 4!

Playstation 4 spelers opgelet! Binnenkort is Playerunknown’s Battlegrounds óók ein-de-lijk uit op de Playstation! Ben jij klaar voor het avontuur?

Na de PC, de Xbox One en zelfs de telefoon kunnen de PlayStation 4 spelers zich aansluiten bij de Battle Royale game Playerunknown’s Battlegrounds! PUBG is een online spel waar je tegen andere spelers van over de wereld vecht voor de ‘Chicken Dinner’. Je dropt met honderd mensen in een map waar je wapens, ammunitie, outfits en andere spullen moet zoeken om zo jezelf sterk te maken. Want als je andere spelers tegen komt moet je die omleggen voordat ze jou vermoorden. Want het doel is om als laatste over te blijven en die ‘Winner, Winner, Chicken Dinner’ te zien op je scherm!
Playerunknown's Battlegrounds
Het spel zal zeven december uitkomen op de console. PlayStation komt met een aantal pakketten waar je het spel mee kan kopen. De editie met alleen de CD, het kale spel. De ‘Looter’s Gigital Edition’, het basisspel maar dan zonder CD. De ‘Survivor’s Digital Edition’ het basisspel, de Vikendi Event Pass, 2300 G-coins en 20,000 BP. En tot slot het laatste pakket, de ‘Champion’s Digital Edition’. Hier krijg je het basisspel, een Vikendi Event Pass, 600G-coins en 20,000 BP.
Mocht je het spel pre-orderen heeft dit wat voordelen. Je krijgt bijvoorbeeld exclusieve skins! Zo krijg je een Nathan Drake Desert outfit van de ‘Uncharted’ series. Maar zo ook Ellie’s Backpack van ‘The Last of Us’! Voor je PlayStation Network account krijg je een Playerunknown’s Battlegrounds icon en een super gaaf Miramar Theme voor je PlayStation menu.
Speel solo of met je vrienden in de verschillende mappen en de verschillende events van PUBG. Weet jij al wie je mee neemt in deze strijd?

 

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →