Unboxing: Loot Gaming – Nightmare

Vandaag unboxen we de Loot Gaming crate van oktober 2018 met thema: Nightmare. De franchises van deze crate zijn Soulcalibur, Psychonauts, Cuphead en Silent Hill.

Ben zelf erg benieuwd wat er van Silent Hill in de crate zit. Bij het openen van de Loot Gaming crate zien we alleen een t-shirt.
Loot Crate
Na het openvouwen van het t-shirt zien we dat deze van Soulcalibur II is. Wie de game kent, herkent het evil zwaard Soul Edge. Weer een mooi exclusief shirt die zeker gedragen gaat worden.
Loot Crate
We gaan verder en ik zie een beanie me aanstaren vanuit de box.
Loot Crate
Een overduidelijke psychonauts beanie. Deze beanie is gebaseerd op raz’s iconische hoofddeksel. Ook weer een Loot Crate Exclusive.
Loot Crate
Oeh. Daar is de Silent Hill gear. Geen idee wat het is. Zullen we maar snel gaan kijken.
Loot Crate
Het zijn 3 onderzetters met Silent Hill graphics erop. Altijd leuk om iets te krijgen wat je ook kunt gebruiken. En ook dit is een Loot Crate Exclusive.
Loot Crate
Als laatste krijgen we nog een luchtverfrisser van Cuphead. Een waardeloze filler waar ze toch iets beters hadden kunnen verzinnen. Je had de mogelijkheid om Cuphead of Mugman te krijgen.
Loot Crate
Dan is er natuurlijk nog de pin. Dit keer een coole retro pin van Pac-man.
Loot Crate
Er is nog een feature van de Loot Gaming crate die nog vermeld moet worden. In elke Loot Gaming crate zit een poster. Dit keer zit er een Soulcalibur II poster in de crate.
Loot Crate
Het Loot Gaming thema van november is Blade. De franchises in deze crate zijn: Assassin’s Creed, The Elder Scrolls Online, Kingdom Hearts en God of War.
Wil je zelf een crate ontvangen met korting, volg dan deze link naar de site van Loot Crate.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation