25 mei 2024

Rising Storm 2: Vietnam Rearmed en Remastered

Tripwire Interactive verwelkomt spelers met nieuwe kaarten, wapens en prestatieverbeteringen met de nieuwste update.

Er is nog nooit een beter moment geweest om 64-player matches te ervaren. Evenals de brutale en authentieke oorlogsvoering in Rising Storm 2: Vietnam. Rising Storm 2: Vietnam is de bekroonde en veelgeprezen first-person shooter van uitgever Tripwire Interactive en ontwikkelaar Antimatter Games. De update van vandaag maakt deel uit van de verbintenis van Tripwire Interactive en Antimatter Games om Rising Storm 2: Vietnam te ondersteunen met regelmatige updates en verbeteringen. zo volgt deze update meer dan 20 nieuwe updates, 12 nieuwe kaarten, 16 nieuwe wapens. En ook meer dan 250 miljoen bevestigde moorden sinds de first-person shooter voor het eerst lanceerde in mei 2017.

De nieuwe Rising Storm 2: Vietnam – Rearmed en Remastered update begint ook met een verlengd gratis weekend op Steam. Vanaf donderdag 15 november 19.00 uur tot en met woensdag 21 november 19.00 uur kunnen spelers de game gratis downloaden en spelen en de brute multiplayer gevechten ervaren die van Rising Storm 2: Vietnam een ​​favoriet bij de fans maken. Gedurende deze periode kunnen nieuwe rekruten ook profiteren van een 67% korting op Steam voor Rising Storm 2: Vietnam. Evenals 50% korting op alle Rising Storm 2: Vietnam DLC.

Rising Storm 2: Vietnam – De belangrijkste kenmerken van Rearmed en Remastered zijn:

  • Red Orchestra 2 maps: Bezoek “Mekong” en “Dong Ha,” opnieuw. Twee favoriete kaarten van Red Orchestra 2, geremasterd en bijgewerkt voor Rising Storm 2: Vietnam.
  • Nieuwe wapens: Naast meer dan 50 wapens, die alles omvatten, van geweren en pistolen tot vlammenwerpers en raketwerpers, kunnen spelers uitkijken naar een uitgebreider arsenaal, waaronder: MP40, RPD, Deployable DShk, Fougasse mine trap en M2 Browning
  • Audioverbeteringen: Nieuw audio occlusiesysteem verbetert hoe geluid wordt beïnvloed door de omgeving

Rising Storm 2: Vietnam is nu beschikbaar op de pc en is het vervolg op Rising Storm, het ‘Multiplayer Game of the Year’ uit 2013 van PC Gamer, uitgegeven door Tripwire Interactive en ontwikkeld door Antimatter Games. Bestuur je team tot de overwinning in massale 64-spelers gevechten met authentieke wapens, lucht