15 april 2024

Officiële Resident Evil 2 merchandise range

Capcom en Numskull Designs zijn ongelooflijk trots om het officiële Resident Evil 2 assortiment aan te kondigen. Deze merchandise range zal samen uitkomen met de aanstaande lancering van Resident Evil 2 voor de PlayStation 4, Xbox One en Windows PC op 25 januari.

Resident Evil 2 fans kunnen voelen dat ze deel uitmaken van de actie met de officiële geurkaars en R.P.D. pin badge, kunnen er uitzien als deel van het team met snapbacks en t-shirts, en kunnen meedoen met de actie met een zaklamp sleutelhanger, geïnspireerd door de zaklantaarn die Leon en Claire het hele spel gebruiken.

Resident Evil 2 Zombie Scented Candle

Na het succes van Numskull’s officiële Resident Evil 7 geurkaars, is dit echt een uniek exemplaar voor fans van ’s werelds beste survival-horror franchise.
Met de aparte, kenmerkende geur van de ondoden is dit een ongelooflijk uniek verzamelobject dat zijn plaats verdient in het huis van elke fan. Alleen de dapperste inwoners van Raccoon City lichten het op tijdens het spelen van Resident Evil voor die meeslepende geur van een dodelijke zombie horde!
De kaars heeft een brandtijd van ongeveer 40 uur.
Resident Evil 2

Resident Evil 2 R.P.D. Collector’s Pin

Become a member of the force met deze official collector’s R.P.D. pin badge. De pin is geïnspireerd op de politieagent badge van Raccoon City! Deze grote pin badge wordt tentoongesteld in een presentatiekist van de Raccoon City Police en is ontworpen voor zowel fans als nieuwkomers. Of je het nu in de displaydoos bewaart of met trots draagt, jouw autoriteit als Resident Evil expert kan niet worden ontkend.
Resident Evil 2

De complete merchandise range bevat:

  • Zombie Scented Candle
  • Resident Evil 2 R.P.D. Collector’s Pin
  • R.P.D. Steel Mug
  • Resident Evil 2 Pin Set
  • Flashlight Keychain
  • ‘Made in Heaven’ Keychain
  • ‘Made in Heaven’ T-shirt
  • R.P.D. T-shirt
  • R.P.D. Snapback

Heb je interesse in een of meer van deze producten? Check ze op de site van Numskull.