Officiële Resident Evil 2 merchandise range

Capcom en Numskull Designs zijn ongelooflijk trots om het officiële Resident Evil 2 assortiment aan te kondigen. Deze merchandise range zal samen uitkomen met de aanstaande lancering van Resident Evil 2 voor de PlayStation 4, Xbox One en Windows PC op 25 januari.

Resident Evil 2 fans kunnen voelen dat ze deel uitmaken van de actie met de officiële geurkaars en R.P.D. pin badge, kunnen er uitzien als deel van het team met snapbacks en t-shirts, en kunnen meedoen met de actie met een zaklamp sleutelhanger, geïnspireerd door de zaklantaarn die Leon en Claire het hele spel gebruiken.

Resident Evil 2 Zombie Scented Candle

Na het succes van Numskull’s officiële Resident Evil 7 geurkaars, is dit echt een uniek exemplaar voor fans van ’s werelds beste survival-horror franchise.
Met de aparte, kenmerkende geur van de ondoden is dit een ongelooflijk uniek verzamelobject dat zijn plaats verdient in het huis van elke fan. Alleen de dapperste inwoners van Raccoon City lichten het op tijdens het spelen van Resident Evil voor die meeslepende geur van een dodelijke zombie horde!
De kaars heeft een brandtijd van ongeveer 40 uur.
Resident Evil 2

Resident Evil 2 R.P.D. Collector’s Pin

Become a member of the force met deze official collector’s R.P.D. pin badge. De pin is geïnspireerd op de politieagent badge van Raccoon City! Deze grote pin badge wordt tentoongesteld in een presentatiekist van de Raccoon City Police en is ontworpen voor zowel fans als nieuwkomers. Of je het nu in de displaydoos bewaart of met trots draagt, jouw autoriteit als Resident Evil expert kan niet worden ontkend.
Resident Evil 2

De complete merchandise range bevat:

  • Zombie Scented Candle
  • Resident Evil 2 R.P.D. Collector’s Pin
  • R.P.D. Steel Mug
  • Resident Evil 2 Pin Set
  • Flashlight Keychain
  • ‘Made in Heaven’ Keychain
  • ‘Made in Heaven’ T-shirt
  • R.P.D. T-shirt
  • R.P.D. Snapback

Heb je interesse in een of meer van deze producten? Check ze op de site van Numskull.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation