28 mei 2024

Marvel's Ultimate Alliance 3: The Black Order aangekondigd

The Game Awards 2018 is in volle gang, onze redactie ligt half dood op de bank om speciaal voor jullie alles te coveren wat er aan wordt gekondigd, we beginnen met een Marvel titel.

Marvel’s Ultimate Alliance 3: The Black Order zal de nieuwste titel worden in de Marvel wereld. Het mooiste aan de hele game, hij wordt exclusief voor de Nintendo Switch! Hoe Nintendo het voor elkaar krijgt weten wij ook niet, maar ze doen het toch. Een game met low-tier graphics als deze past perfect op de hybride handheld/ console. Op grafisch aspect ziet de game er op het eerste oog niet heel sterk uit, maar het heeft een eigen stijl, iets wat wij bij Marvel vaker zien.
Je ziet personages van X-Men, The Avengers en nog veel meer! Allemaal vechten ze samen tegen één of meerdere vijanden. Veel meer is er niet bekend over de game, zelfs niet in welk jaar hij uit zal komen. Wel weten we dat deze derde game erg onverwachts kwam. Zodra er meer bekend is over de game, is dat natuurlijk terug te lezen op onze website!
Marvel's Ultimate Alliance 3: The Black Order 1920x1080
Wat vind jij van een aankondiging als deze, of deze? Is het er één waar je enthousiast van word, of was dit een let-down? Laat het ons weten! Wij zijn in ieder geval vrij benieuwd .

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →