Marvel's Ultimate Alliance 3: The Black Order aangekondigd

The Game Awards 2018 is in volle gang, onze redactie ligt half dood op de bank om speciaal voor jullie alles te coveren wat er aan wordt gekondigd, we beginnen met een Marvel titel.

Marvel’s Ultimate Alliance 3: The Black Order zal de nieuwste titel worden in de Marvel wereld. Het mooiste aan de hele game, hij wordt exclusief voor de Nintendo Switch! Hoe Nintendo het voor elkaar krijgt weten wij ook niet, maar ze doen het toch. Een game met low-tier graphics als deze past perfect op de hybride handheld/ console. Op grafisch aspect ziet de game er op het eerste oog niet heel sterk uit, maar het heeft een eigen stijl, iets wat wij bij Marvel vaker zien.
Je ziet personages van X-Men, The Avengers en nog veel meer! Allemaal vechten ze samen tegen één of meerdere vijanden. Veel meer is er niet bekend over de game, zelfs niet in welk jaar hij uit zal komen. Wel weten we dat deze derde game erg onverwachts kwam. Zodra er meer bekend is over de game, is dat natuurlijk terug te lezen op onze website!
Marvel's Ultimate Alliance 3: The Black Order 1920x1080
Wat vind jij van een aankondiging als deze, of deze? Is het er één waar je enthousiast van word, of was dit een let-down? Laat het ons weten! Wij zijn in ieder geval vrij benieuwd .

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation