1 december 2023

Rocket League – McLaren 570S Car Pack nu beschikbaar

Rocket League: McLaren 570S Car Pack DLC is zojuist gepresenteerd op The Game Awards, bekijk de trailer bij ons, hier beneden!

Behalve grote titels krijgen we ook een klein DLCtje tussendoor. Bekijk de trailer hier beneden! Deze al-uitgebreide game krijgt nog een uitbreiding erbij. De nieuwe McLaren Car Pack zal leuk zijn voor de fans, ze kunnen zo namelijk genieten van hun favoriete game, met nog meer content om vrij te spelen! Deze DLC is per direct te verkrijgen.

Wat vinden jullie van deze aankondiging? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!
Ben jij op de hoogte van alle nieuwe aankondigingen tijdens The Game Awards 2018? Wij hebben (bijna) alles over het evenement voor jou verzameld. Check dus snel onze website voor al het laatste nieuws omtrent het evenement van vannacht!