Rocket League – McLaren 570S Car Pack nu beschikbaar

Rocket League: McLaren 570S Car Pack DLC is zojuist gepresenteerd op The Game Awards, bekijk de trailer bij ons, hier beneden!

Behalve grote titels krijgen we ook een klein DLCtje tussendoor. Bekijk de trailer hier beneden! Deze al-uitgebreide game krijgt nog een uitbreiding erbij. De nieuwe McLaren Car Pack zal leuk zijn voor de fans, ze kunnen zo namelijk genieten van hun favoriete game, met nog meer content om vrij te spelen! Deze DLC is per direct te verkrijgen.
https://www.youtube.com/watch?v=5xFECJhr8gM
Wat vinden jullie van deze aankondiging? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!
Ben jij op de hoogte van alle nieuwe aankondigingen tijdens The Game Awards 2018? Wij hebben (bijna) alles over het evenement voor jou verzameld. Check dus snel onze website voor al het laatste nieuws omtrent het evenement van vannacht!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation