30 mei 2024

Pagan Online toont eerste gameplay trailer

Wargaming en Mad Head Games onthullen de eerste gameplay trailer voor Pagan Online. In de trailer zien we meer over de karakters, wereld en monsters in deze nieuwe hack-n-slash action RPG.

Monsters en bazen in Pagan Online zijn geïnspireerd door mythologische wezens en in bovenstaande video zien we hoe de eerste drie getoonde helden hier korte metten mee maken. PC spelers kunnen nog vóór de lancering van de game aan de slag met Pagan door deel te nemen aan zogeheten Trials. Je kunt je er nu al voor opgeven via de website.
In tegenstelling tot veel Action-RPG’s waar je één personage speelt met verschillende builds, speel je in Pagan Online als een soort familie. Deze familie bestaat uit verschillende unieke personages. Wargaming’s nieuwe Action-RPG belooft een divers systeem als het aankomt op combat. Verschillende combinaties van vaardigheden, personages en tuigen zullen voor bepaalde voordelen zorgen tijdens baasgevechten en andere modi.
De game lijkt daarnaast ook keuzemomenten te hebben waarbij verschillende keuzes leiden tot verschillende uitkomsten en ontmoetingen. Hierdoor zal de wereld levend en fluctuerend aanvoelen met andere belevingen per dag en per gevecht.
“With Pagan Online we’ve worked hard to deliver a fast-paced and intense combat system that’s easy to pick up but difficult to master,” aldus Uros Banjesevic, Co-founder en Creative Director van Mad Head Games. “We took inspiration from MOBAs to create unique characters with specific skills and specialties, and when you put them into this type of combat system you end up with a family of fighters that do different things well in different scenarios.”
Pagan Online moet ergens in 2019 gaan verschijnen voor PC. Er is nog niets bekend over een eventuele console release.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →