30 mei 2024

Fijne feestdagen en een schitterende jaarwisseling gewenst

Namens heel het intheGame team willen wij jullie fijne feestdagen wensen en uiteraard een goede jaarwisseling! Mogen al je favoriete games uitkomen het volgende jaar.

Aankomende dagen zal onze redactie op een laag pitje draaien, dus als je nog tijd vindt om nieuws te lezen tussen alle rollade en kerst sokken door, wees gewaarschuwd! Ondertussen is er nog meer dan genoeg tijd om mee te doen met onze jaarlijkse kerstpakketten winactie!
https://inthegame.nl/win-bomvol-gevulde-kerstpakketten-met-games-en-goodies/
Zoals voorgaande jaren maak je kans op een aantal fantastische prijzen en dit jaar pakken we nog groter uit dan voorgaande jaren met extra verrassingspakketten! Je kunt tot 30 december 12:00 mee doen.
Er zijn dit jaar ongelofelijk toffe games uitgekomen met een record tempo. Afgelopen maanden hebben we met pijn en moeite genoeg aandacht kunnen schenken aan iedere release. Dat brengt ons op het volgende onderwerp: De cadeautjes onder de kerstboom! Ongetwijfeld heb je dit jaar een paar toffe releases gemist omdat je nog te druk bezig was met de vorige game. Staan er een aantal games op jouw verlanglijstje?
Laat ons dan weten welke game jij graag vannacht, morgen of overmorgen wenst uit te pakken. Zit jouw favoriete game misschien in onze winactie? Vergeet dan absoluut niet om nog mee te doen!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →