30 mei 2024

Unboxing: Loot Crate – Laboratory

Na een flinke vertraging is dan eindelijk de Loot Crate van november 2018 met thema laboratory gearriveerd. De franchises in deze crate zijn: Bioshock, Westworld, Better Call Saul en Spiderman.

Bij het openen van deze crate zien we direct een grote zwarte doos. Hmm wat zou daar inzitten?
Loot Crate
Toch eerst even het t-shirt checken. In de kraag zie ik het Westworld teken staan. Leuk design ook al heb ik geen idee wat het moet voorstellen. Toch maar een Westworld gaan kijken. Zit zoals je ziet zelfs een Loot Crate Exclusive sticker op. Iets nieuws of eenmalig? We zullen het in de toekomst zien.
Loot Crate
Verder naar de zwarte doos. Hier vind ik een replica drinkbeker van Los Pollos Hermanos. Voor wie het niet kent, dit komt uit Better Call Saul en Breaking Bad.
Loot Crate
Als we weer terug in de crate kijken dan zien we een creepy kind ons aanstaren en natuurlijk Spider-Man.
Loot Crate
Natuurlijk eerst Spider-Man. Zodra ik het vastpak voelt het redelijk dik aan. Het zijn blijkbaar 4 art prints door Florey in 13×18. Buiten Spider-Man krijg je ook nog Carnage, Venom en The Green Goblin.
Loot Crate
Op naar het creepy kind. Veel zullen haar wel al herkent hebben. Het is Little Sister uit de Bioshock franchise. Leuk poppetje maar het had wat groter mogen zijn.
Loot Crate
En natuurlijk nog de pin. Een leuke pin die past in het thema.
Loot Crate
Het thema van de december Loot Crate is: Scavenge. De franchises in deze crate zijn: Bumblebee, Dungeons & Dragons, Escape from New York en Fallout.
Wil je zelf een crate ontvangen met korting, volg dan deze link naar de site van Loot Crate.