Rocket League PS4 is nu Cross Platform

Playstation kondigde eerder vandaag aan dat Rocket League vanaf vandaag in hun Cross-Play Beta programma begint. Spelers kunnen nu volledig genieten van Rocket League en op alle platformen samenspelen.

Cross-platform play staat eigenlijk altijd aan. Wil je dit toch voor de zekerheid checken? Dat kan! Ga dan naar het main menu, klik op options en dan check je het boxje dat zegt Cross-Platform Play. Dit staat onder gameplay. Staat dit aan? Dan ben je klaar voor de strijd tegen ieder platform. Dit houdt ook in dat je met al je vrienden kan spelen, over alle platformen heen! Dus als jij op de Nintendo Switch speelt en jouw buddy op de Playstation 4, dan hoef je vanaf nu nooit meer alleen te spelen.
Rocket League PS4 Cross-Play
Ditzelfde geld ook voor privé matches, deze kunnen zo ingesteld worden dat ieder platform vanaf nu erin kan springen, of… rijden? Deze aankondigingen zijn erg belangrijk voor de Rocket League community en het is een veel-gevraagde feature vanaf dag één van de voetbal-racer. Dit geld ook wederom voor alle platformen waaronder Playstation 4, PC, Xbox One en de Nintendo Switch!
Ben jij blij met deze update? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation