25 februari 2024

Rocket League PS4 is nu Cross Platform

Playstation kondigde eerder vandaag aan dat Rocket League vanaf vandaag in hun Cross-Play Beta programma begint. Spelers kunnen nu volledig genieten van Rocket League en op alle platformen samenspelen.

Cross-platform play staat eigenlijk altijd aan. Wil je dit toch voor de zekerheid checken? Dat kan! Ga dan naar het main menu, klik op options en dan check je het boxje dat zegt Cross-Platform Play. Dit staat onder gameplay. Staat dit aan? Dan ben je klaar voor de strijd tegen ieder platform. Dit houdt ook in dat je met al je vrienden kan spelen, over alle platformen heen! Dus als jij op de Nintendo Switch speelt en jouw buddy op de Playstation 4, dan hoef je vanaf nu nooit meer alleen te spelen.
Rocket League PS4 Cross-Play
Ditzelfde geld ook voor privé matches, deze kunnen zo ingesteld worden dat ieder platform vanaf nu erin kan springen, of… rijden? Deze aankondigingen zijn erg belangrijk voor de Rocket League community en het is een veel-gevraagde feature vanaf dag één van de voetbal-racer. Dit geld ook wederom voor alle platformen waaronder Playstation 4, PC, Xbox One en de Nintendo Switch!
Ben jij blij met deze update? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →