26 mei 2024

Xbox Games with Gold voor februari 2019

De tweede lichting Games with Gold van 2019 zijn door Major Nelson op Twitter bekend gemaakt. Het is een ietwat rustigere maand, maar er is zeker voldoende plezier te beleven.

Van 1 tot en met 28 februari kunnen we de recente game Bloodstained: Curse of the Moon gratis downloaden. Deze retro platformer is ontwikkeld door de studio van Koji Igarashi, die bekend staat om zijn werk aan de Castlevania games van Konami. Dit is dan ook terug te zien in de game. In dit deel zien we vooral de invloed van het derde deel in die serie, Castlevania III: Dracula’s Curse.

De tweede game van Februari is Super Bomberman R. Deze party-game komt uit een lange serie Bomberman games. Als beste kun je deze game met vrienden op de bank spelen. Houd er wel rekening mee dat vriendschappen stevig onder druk komen te staan. Dit deel stond bekend om zijn hoge prijskaartje, maar voor deze prijs is het dè party-game. Super Bomberman R is gratis te downloaden van 16 tot en met 15 maart.
games with gold
De Xbox 360 game is Assassin’s Creed Rogue, en zal niet veel uitleg nodig hebben. Het is laatste deel in de Assassin’s Creed serie dat op de Xbox 360 is uitgebracht. Assassin’s Creed Rogue is van 1 tot en met 15 februari gratis te downloaden.
games with gold
De tweede game is Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy voor de originele Xbox. In dit derde deel uit de Jedi Knight serie speel je niet meer met Kyle Katarn, maar zijn student Jaden Korr. Met Lightsaber in je hand kun je kiezen of je richting de Light of Dark side gaat. Ook kun je kiezen welk race en geslacht je bent. Deze keer is de game niet Xbox One X enhanced, dus de graphics zijn behoorlijk verouderd. Desondanks blijft de gameplay ontzettend leuk.
games with gold
Om de games gratis te downloaden heb je een actief Xbox Live Gold abonnement nodig. Zowel Assassin’s Creed Rogue als Jedi Knight: Jedi Academy zijn speelbaar op Xbox 360 èn Xbox One, en blijven ook eigendom na aflopen van Xbox Live Gold.

Lars jj

Gamer in hart en nieren sinds 1991. Het begon met een NES maar twee jaar later kwam ik in aanraking met PC. Vanaf dat moment is dit ook mijn platform of choice. De afgelopen jaren ben ik wel weer steeds vaker op de bank te vinden met een Xbox controller in mijn handen. Command & Conquer, Forza, Half Life en Metal Gear zijn mijn favoriete franchises.

Bekijk alle berichten van Lars jj →