Assassin's Creed 3 Remastered verschijnt op 29 maart

Dit jaar verschijnt er geen nieuwe Assassin’s Creed game, maar wel een oude in een nieuwe jasje. Nouja, eigenlijk hetzelfde jasje, maar dan iets mooier dan een aantal jaar geleden.

Indien je de game hebt gemist in de vorige generatie consoles biedt Ubisoft een oplossing voor je. Net als met de Ezio Collection verschijnt Assassin’s Creed 3 opnieuw, in een remaster voor de Playstation 4, Xbox one en Windows Pc.
Niet alleen kan je aan de slag gaan met de basis game maar ook de DLC zullen inbegrepen zijn in de remaster. Benedict Arnold en Hidden Secrets, the Tyranny of King Washington en Assassin’s Creed III Liberation Remastered zijn allemaal speelbaar.
Heb jij een season pass van Assassin’s Creed Odyssey aangeschaft? Dan krijg je de remaster helemaal voor niets. Heb je geen season pass? Dan kan je de game los kopen via de digitale winkels of fysiek bij je lokale gameboer.
De remaster ondersteund 4K en HDR voor Playstation 4 Pro, Xbox One X en Windows PC. De game is voorzien van textures in hogere resolutie, een nieuwe grafische engine, verbeterde gameplay elementen en meer.
Vanaf 29 maart is Assassin’s Creed 3 Remastered verkrijgbaar zowel fysiek als digitaal. Ben je benieuwd naar de verschillen tussen de ‘oude’ en de ‘nieuwe’ versie? Bekijk dan onderstaande vergelijkingstrailer van de game.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation