15 april 2024

Nieuwe games voor Nintendo Switch Online en Xbox Game Pass

Nintendo breidt haar collectie NES games die bij de Nintendo Switch Online dienst te spelen zijn opnieuw uit. Ook Microsoft voegt meerdere games toe aan haar Xbox Game Pass dienst.

Voor Nintendo zien we de platformer die lang de underdog is geweest, maar is inmiddels net zo iconisch als de eerste en derde Super Mario Bros. In Super Mario Bros. 2 speel je met Mario, Luigi, Peach of Toad in een droomwereld om de kikker Wart te verslaan.
De volgende game is Kirby’s Adventure. Kirby’s Adventure is de tweede game in de serie, na Kirby’s Dream Land voor de Game Boy. De Kirby games worden gemaakt door HAL Laboratory, die ook verantwoordelijk zijn voor de Smash Bros. serie.
Beide games zijn, net als de andere NES games voor de Switch, gratis te spelen voor leden van Nintendo Switch Online. De volledige lijst vind je hier.

Xbox Game Pass

De grote games van deze maand zijn Shadow of the Tomb Raider, Batman: Return to Arkham en Crackdown 3. Crackdown 3 zal direct op de releasedatum van 15 februari te spelen zijn. Met de toevoeging van vandaag, Shadow of the Tomb Raider, zijn nu alle reboot Tomb Raider games te spelen zijn met Xbox Game Pass. Batman: Return to Arkham bevat de remasters van zowel Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City. Deze is beschikbaar vanaf 21 februari.
game pass
De andere games die we deze maand mogen verwelkomen zijn het eerste seizoen van The Walking Dead van Telltale en Pumped BMX Pro, een 2.5D Trials-achtige BMX game. Op 14 februari zien we De Blob, de remaster van de kleurrijke Wii platformer uit 2008.
Deze games zijn gratis te spelen voor gamers met een Xbox Game Pass, alle andere beschikbare games voor de dienst vind je hier.

Lars jj

Gamer in hart en nieren sinds 1991. Het begon met een NES maar twee jaar later kwam ik in aanraking met PC. Vanaf dat moment is dit ook mijn platform of choice. De afgelopen jaren ben ik wel weer steeds vaker op de bank te vinden met een Xbox controller in mijn handen. Command & Conquer, Forza, Half Life en Metal Gear zijn mijn favoriete franchises.

Bekijk alle berichten van Lars jj →