23 april 2024

Bezoek Parijs met Overwatch!

Het is februari, bijna tijd voor Valentijn. Wat is er nou romantischer dan op vakantie naar Parijs. Een wijntje erbij, met je partner of vrienden. Beter weer dan hier in Nederland. Verlies jezelf, ga op in de stad van liefde, get on the point, nerf Bastion… wat? Dit klinkt meer als een avondje Overwatch?

Misschien niet zo romantisch als ik had gehoopt, maar toch wel spannend. De nieuwe map van Overwatch is live op de PTR (public test realm)! Het is een assault map en de map is helemaal Frans met daarbij veel hints naar het land van onze favoriete insta-locker Widowmaker.
Overwatch
Begin het spel in het cabaret. Een prachtige plek om je voor te bereiden op de overwinning. Door de ramen zie je de weg naar je point, deze moet je verdedigen. Geen probleem, als je maar niet wordt afgeleid door al het moois dat Parijs te bieden heeft. Mocht je onderweg honger krijgen bij het opnieuw lopen naar de point? Geen stress, graai snel een macaron mee voor onderweg! Bekijk de authentieke etalages van de kleine winkeltjes en vermoord de enemy Hanzo op de oever van de Seine. Dit schreeuwt romantiek!
Wanneer de nieuwe assault map live zal komen is nog niet bekend. Meestal duurt dit een maandje voordat Blizzard een nieuwe Overwatch map live uitbrengt. Maar, als je de PTR hebt kan je alvast proeven van de nieuwe plek!

 

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →