30 mei 2024

Monster Hunter film komt in 2020

De makers van de Resident Evil filmreeks zullen binnenkort een Monster Hunter film uit gaan brengen. De uiteindelijke datum wordt nu 4 september 2020, dan kan iedereen de film op het witte doek gaan zien!

De hoofdrolspeelster zal gespeeld worden door een welbekende actrice van Resident Evil. Mila Jovovich zal deze rol op haar gaan nemen. Jovovich speelt dan ook een Monster Hunter genaamd Lt. Artemis. Zij zal samen vechten met een mysterieus personage, gespeeld door Tony Jaa, een bekende martial arts acteur. Hoe zijn personage uit zal pakken is nog niet helemaal bekend, we zullen er in een eerste echte trailer achter gaan komen.
Monster Hunter: World, de laatste game in de reeks, verkocht elf miljoen kopieën. Dit stuurde de regisseurs dan ook om een film als deze te gaan maken. Of veel non-gamers op een film als deze wachten is dan nog maar de vraag. Buiten dat zijn wij als gamers enthousiast zowel als sceptisch. We zullen zien hoe het uit gaat pakken op 4 september volgend jaar!
 

“Behind our world, there is another–a world of dangerous and powerful monsters that rule their domain with deadly ferocity. When Lt. Artemis (Jovovich) and her loyal soldiers are transported from our world to the new world, the unflappable lieutenant receives the shock of her life. In her desperate battle for survival against enormous enemies with incredible powers and unstoppable, terrifying attacks, Artemis will team up with a mysterious man (Tony Jaa) who has found a way to fight back.”

 

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →