25 februari 2024

Far Cry New Dawn – Launch Trailer

Ubisoft heeft de Launch Trailer van Far Cry New Dawn gisteren online gezet. De game is vandaag uitgekomen op de PS4, Xbox One en PC. De nieuwe Far Cry is een spin-off game en is in de verhaallijn een vervolg op Far Cry 5.

Het is vanaf vandaag mogelijk om een nieuw Far Cry avontuur in te duiken. Het is namelijk de releasedag van Far Cry New Dawn. De game is een spin-off en het vervolg op Far Cry 5. Het verhaal speelt zich af 17 jaar na de gebeurtenissen van Far Cry 5. De wereld is vernietigd door een nucleair gevecht en Hope County wordt geregeerd door een bende. Je speelt als de Captain, een personage die de overlevenden van Hope County probeert te helpen. Om iedereen voor te bereiden op wat hen te wachten staat als ze de game aanschaffen, heeft Ubisoft gisteren de Launch Trailer op YouTube geplaatst.


Far Cry New Dawn kan vanaf vandaag gespeeld worden op de PS4, Xbox One en PC.