Far Cry New Dawn – Launch Trailer

Ubisoft heeft de Launch Trailer van Far Cry New Dawn gisteren online gezet. De game is vandaag uitgekomen op de PS4, Xbox One en PC. De nieuwe Far Cry is een spin-off game en is in de verhaallijn een vervolg op Far Cry 5.

Het is vanaf vandaag mogelijk om een nieuw Far Cry avontuur in te duiken. Het is namelijk de releasedag van Far Cry New Dawn. De game is een spin-off en het vervolg op Far Cry 5. Het verhaal speelt zich af 17 jaar na de gebeurtenissen van Far Cry 5. De wereld is vernietigd door een nucleair gevecht en Hope County wordt geregeerd door een bende. Je speelt als de Captain, een personage die de overlevenden van Hope County probeert te helpen. Om iedereen voor te bereiden op wat hen te wachten staat als ze de game aanschaffen, heeft Ubisoft gisteren de Launch Trailer op YouTube geplaatst.


Far Cry New Dawn kan vanaf vandaag gespeeld worden op de PS4, Xbox One en PC.
 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation